≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neobična scena na večitom derbiju: Delije na Severu drže grobarski šal sa uvredljivom porukom za Zvezdu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde očigledno su uspele da se dokopaju navijačkog rekvizita iz tabora najvećeg rivala

  • 6
Šal, Grobari, Delije Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju 169. večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 24. kola Superlige Srbije.

Pred sasvim dobro popunjenim stadionom, crveno-beli pokušavaju da uvećaju prednost koju imaju u odnosu na rivala na tabeli i tako dodatno odmaknu kada je u pitanju borba za titulu šampiona.

Na tribinama je takođe vatreno. Od samog početka meča čuju se brojne prozivke, navijači Partizana su u jednom momentu palili stolice na južnoj tribini, ali za sada nije bilo većih incidenata.

U jednom momentu prvog poluvremena viđena je i neobična scena na severnoj tribini stadiona. Naime, neki od najvatrenijih navijača Crvene zvezde razvili su na dnu tribine grobarski šal sa porukom "S*saj Zvezdo", koji su navijači Partizana nosili na večitom derbiju u košarci nedavno u Pioniru.

Očigledno je da su Delije došle u posed navijačkog rekvizita Grobara, pa su time htele da se pohvale i tako dodatno isprovociraju rivalski tabor.

Video: Ponovo gnusne uvrede na račun supruge Milana Borjana: Grobari sramno vređaju Snežanu Borjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA