≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Belić će dugo pamtiti derbi i nokaut od Pešića: Malerozni igrač Partizana završio u bolnici na ušivanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užasan da na poslu za borbenog veznjaka crno-belih

  • 10
zvezda partizaan Foto: MN Press

Etiketu najvećeg malera Partizana u 169. večitom derbiju bez dileme se može prišti Kristijanu Beliću kome je u dva navrata morala da se ukazuje pomoć, a posle jednog starta ostao je i da leži bez svesti.

Belić je još u prvom poluvremenu, posle usudara sa Kataijem, zaradio jak udarac pa je morao sa čalmom oko glave da nastavi meč, i stisnuo je zube da izgara, međutim u drugom poluvremenu Belić je pretrpeo težak nokaut u duelu sa Pešićem.

Napadač Zvezde je vrlo neoprezno i opasno u skoku, nogom u glavu udario borbenog vezistu Partizana i momentalno ga oborio na travu. Situacija nije bila nimalo naivna jer je Belić izgubio svest, dugo mu se ukazivala pomoć, da bi na kraju morao na klupu iz predostrožnosti.

Iz Partizana je posle meča stigla informacija o zdravstvenom stanju Belića.

- Kristijan Belić je trenutno u Opštoj bolnici "Belmedik" gde mu je urađen skener glave. Zbog udarca koji je zadobio, čeka se na pregled kod neurohirurga, a zatim će otići na ušivanje posekotine od 4 cm - rečeno je iz Partizana.

Sam start ali i povreda Belića bili su sasvim dovoljan povod da sudija Živković pokaže direktan crveni karton pešiću međutim Zvezdin fudbaler je prošao samo sa žutim.

Video: Ponovo čarke na terenu, ovog puta pred golom Zvezde: Borjan, Rikardo i Dragović u guranju i raspravi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta reci

    3. mart 2023 | 23:15

    Strasno kakvo tendeciozno sudjenje, pogotovo ne-sufliranje iz VAR sobe. U prvom poluvremenu u sesnajstercu Rikardo je vucen za dres par sekundi... Start Pesica kolenom u glavu Belica, glavni sudija dosudjuje faul za zuti, VAR soba ne zove za proveru ociglednog crvenog! Onda crveni Rikardu, igrac Zvezde vuce igraca Partizana tako da se ovaj zarotira 360 stepeni, potom se napravi guzva i koskanje igrac Zvezde dobije zuti a Rikardo crveni...

  • Cole

    3. mart 2023 | 23:40

    Samo neznalice idu u duel s namerom da sto teze povrede igraca ..

  • zubac

    3. mart 2023 | 23:09

    Foliranti obicni, oni bi crveni karton a nije mu ni glavu otkino.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA