≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslava rođendana na Marakani, Terzić poručio: "Zvezda je 78-godišnjak, ali nikad nije bila mlađa i zdravija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

SD Crvena zvezda proglasilo je najbolje za 2022. godinu

  • 1
FK Crvena zvezda, Stojan Vujko, Zvezdan Terzić Printskrin: Youtube/FK Crvena zvezda

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo je 78. rođendan na Marakani, gde su dodeljene i godišnje nagrade za najbolje sportistkinje i sportiste crveno-bele familije.

Priznanje za najboljeg sportistu u 2022. godini dobio je Aleksandar Katai iz fudbalskog kluba, a za najbolju sportistkinju odbojkašica Bojana Drča, koja je prošle godine osvojila

Nagradu za najbolji klub Sportskog društva dobio je Džudo klub Crvena zvezda, koju je predsedniku kluba Stojanu Vujku dodelio generalni direktor FK Crvena zvezda i predsednik SD Crvena zvezda, Zvezdan Terzić.

Terzić je pozdravio sve okupljene i čestitao im 78. rođendan, rekavši da je ponosan na uspehe, ali i da veličina Zvezde ne dopušta opuštanja i obavezuje na još bolje rezultate.

- Srećan vam 78. rođendan Crvene zvezde. Naša Crvena zvezda, iako je 78-godišnjak, nikada nije bila mlađa, lepša i zdravija. Moram da naglasim da sam ponosan na sve rezultate u prošloj godini, iako nas veličina Zvezde uvek tera na samokritičnost sa željom da budemo bolji nego juče. Posebno me raduje jedinstvo koje smo pokazali u prethodnom periodu, kada smo se zajedno radovali i zajedno tugovali u neuspesima, naravno da je bilo više uspeha, a veličina Zvezde nas obavezuje da sledeće godine budemo još uspešniji. Želim vam još bolje rezultate, zdravlja, sreće i uspeha vašim klubovima - rekao je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    4. mart 2023 | 16:11

    Sram te bilo, kako smo igrali sinoć bolje igraju veterani!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA