≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sveta Marković posle 169. večitog derbija: "Partizan se kasno probudio, da pričam da smo bolji - nema smisla"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvotimac Partizana bio je jedan od retkih istaknutih u svom timu tokom jučerašnjeg meča sa Zvezdom

  • 4
Svetozar Marković, FK Partizan Foto: MN Press

Jedan od tri fudbalera Partizana koji je zaradio prelaznu ocenu na minulom 169. večitom derbiju - Svetozar Marković (preostala dva su Kristijan Belić i Kvinsi Menig) smatra da se njegov tim kasno probuio protiv Crvene zvezde, da je proćerdao prvih 45 minuta, a potom pritisnuo rivala od koga su se pre utakmice očekivala čuda. Na kraju se ispostavilo da razlika u kvalitetu i nije toliko velika, sem, naravno, u mislima i javim istupima onih koji veruju da imaju vanvremeski tim i koriste svaku priliku da omalovaže protivnika.

Marković smatra da je presudio lošiji ulazak u utakmicu Partizana, te da se tim kasno probudio i počeo da igra.

- Niko nije očekivao da ćemo pružiti ovakvu igru, posebno u drugom poluvremenu. Loše smo ušli u utakmicu, prvih pola sata nismo uspevali da igramo pas, bili smo u grču, vremenom je krenulo, čak i sa igračem manje smo imali veći posed lopte. Na žalost, zbog lošeg ulaska u utakmicu i rano primljenog gola smo na kraju izgubili - kaže Svetozar Marković.

Naravno, centralni defanzivac crno-belih ima poštovanja i za pobedu Zvezde, kao i za razliku na tabeli u korist večitog rivala.

- Da pričam da smo bolja ekipa ili da zaslužujemo više - nema smisla. Večiti rival beži 16 bodova, na nama je da preostale utakmice pobedimo i da se još bolje upoznamo sa novim šefom. Bodovna razlika je ogromna, ali kako smo izgledali u drugom poluvremenu je zaptavo ono kako bi trebalo da igramo u budućnosti.

Upitan da li se Partizan kasno probudio, Marković je odgovorio potvrdno.

- Sigurno da je kasno, o tome ne treba ni raspravljati. Šesnaest bodova je ogromna razlika, ali drugo poluvreme je nešto čemu treba da težimo i što treba da nas vodi da ubuduće izgledamo tako. U dosta situacija je potrebno da te i sreća pogleda da bi ostvario nešto. Mislim da je njih, uz sve to što su bolje ušli u utakmicu, pogledala i sreća, jer su postigli gol kakav su postigli. Nama ostaje da se okrenemo sledećoj utakmici koju igramo u sredu - zaključio je Svetozar Marković.

Video: Rikardo udario Erakovića u glavu i dobio crveni: Žestoka tuča na derbiju, svi su u klinču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    4. mart 2023 | 13:07

    Nema smisla :)

  • Bob rock

    4. mart 2023 | 14:18

    Grčka druga liga se raspituje za ovog amiga!

  • Dejan

    4. mart 2023 | 17:33

    Kao grobar tesko mi je da priznam ali FK. Partizan ima krs ekipu osim par pojedinica ostali nisu ni za 3 rang takmicenja.Mogu se igraci ljutititi kolko god hoce ali se sve na terenu vidi mogu biti srecni kedino sto zvezda ne bezi jos vise.Prvo upravu promeniti pa onda devedest posto igrackog kadra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA