Vreme čitanja: oko 1 min.

Srce šampiona: Kristijano Ronaldo poslao pun avion pomoći za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portugalac je napravio sjajan gest

  • 3
FK PSŽ FK Rijad STars Kristijano Ronaldo Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Portugalski fudbaler, Kristijano Ronaldo odlučio se da pošalje pun avion pomoći ljudima koji su stradali i koji su ugroženi posle razornih zemljotresa koji su pogodili Tursku i Siriju.

Na taj način, on želi da iskaže podršku svima u Turskoj i Siriji u kojoj je nažalost od posledica zemljotresa u ruševinama poginulo preko 50.000 ljudi, a načinjena je ogromna materijalna šteta.

Fudbaler Al-Nasra je u avion spakovao sve neophodno, od šatora, paketa hrane, jastuka, kreveta, hrane za bebe, mleka, lekova i svih ostalih vrsta pomoći.

Isto tako, Ronaldo je tokom jučerašnjeg dana ispunio san jednom sirijskom dečaku koji je istakao da mu je najveća želja da upozna portugalskog igrača.

Portugalac je u jeku pandemije koronavirusa takođe donirao preko milion dolara bolnicama u svojoj zemlji. Isto tako, platio je i velike troškove za lečenje tumora kod jednog deteta, a učestvovao je i u izgradnji bolnice za lečenje obolelih od kancera.

Video: Zver od skoro 285.000 evra: Kristijano za Božić iznenadio Georginu novim Rols Rojsom kabrioletom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA