≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi neuspeh Stanojevića u Turskoj, Srbin ne zna za pobedu: Konja i dalje bez postignutog gola u prvenstvu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očigledno srpski trener i dalje ima određene muke u novom klubu

  • 11
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi, Finale Kupa Foto: Nikola Tomić

Ne ide Aleksandru Stanojević u Turskoj, nešto očigledno muči srpskog stručnjaka u ovom prvenstvu. Konjaspor na još jednoj utakmici nije uspeo da dođe do pobede, ali nisu uspeli ni da postignu gol, ponovo, ovoga puta je Žiresunspor skinuo skalp i remizirao - 0:0.

Stanojević je stigao na klupu ovog kluba pred meč u kupu sa Gacijantepom, gde je pretrpeo poraz posle produžetka (2:1), a od tada kreće potpuni potop. Poražen je Stanojević sa Konjom od Ankaragučua, Bašakšehira, Istanbulspora, potom i Fenerbahčea i zajedničko za sve ove utakmice jeste to što ekipa nije postigla niti jedan gol.

Pokušao je Stanojević i da "razdrma" ekipu, zakazao je prijatelski meč sa Afjonsporom i slavio je sa 5:0, ali očigledno ni to nije bilo dovoljno.

Ovaj remi utoliko više boli, jer je došao protiv Žiresunspora, ekipe "iz donjeg doma" tabele, tima koji se nalazi na 17. poziciji na prvenstvu (22 boda), dok je Konja sada na 9. poziciji sa 28 bodova. Ne može se reći da Konja nije dominirala, imala je posed na svojoj strani (65-35), imala je čak 18 šuteva ka golu, od čega šest u okvir gola, ali ni to nije bilo dovoljno.

Pitanje je koliko će još uprava Konje trpeti neuspehe, te koliko je još vremena ostalo Stanojeviću na klupi, ali svaka sledeća utakmica bi mogla da bude "kobna", ukoliko ne popravi rezultate srpski stručnjak.

Video: Stanojević izbacio sve iz sebe: Nas biste ugasili da dugujemo 900.000 evra kao Zvezda Degeneku

(Telegraf.rs)

Video: Trener napustio Partizan, igrači se oprostili od njega: Odlazi kod Stanojevića da bude pomoćnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ch

    5. mart 2023 | 17:00

    Kvalitetan trener, nema sta..isto je bilo i kada je preuzeo PAOK

  • Zulender 2

    5. mart 2023 | 17:30

    Gde su navijaci nogometnog kluba sada?! Moze stanoje da osvaja u toletovoj super ligi gde mu je tadic i dacic obezbedjivali titule!!! A cim je otisao u beli svet ne zna za pobedu! To je dokaz da on nije trener!!!

  • ilija

    5. mart 2023 | 17:11

    Vrati se nazad samrok stanoje niko nije bolje kmecao orotv Srpskog ponosa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA