≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener iz Portugalije stiže u Partizan: Fidalgo pomaže Duljaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi asistent u stručnom štabu crno-belih stiže večeras u Beograd

  • 13
FK Crvena zvezda - FK Partizan  169 derbi Foto: MN Press//Marko Metlaš

Dopunska selekcija igračkog kadra Partizana u ovom momentu više nije moguća, jer je prelazni rok odavno prošao i nije iskorišćen na najbolji način, usled čega ceo klub trpi posledice, ali stručna, posle promene glavnog trenera i dolaska Igora Duljaja svakako jeste, jer je će stručni štab crno-belih biti proširen za još jedno ime - Bruna Fidalga (30), saznaje Telegraf. Portugaski stručnjak je već sve u načelu dogovorio sa Duljajem i ostalo je da u toku sutrašnjeg dana sve bude regulisano i sa klubom iz Humske, posle čega će saradnja biti ozvaničena.

Fidalgo će se već sutra upoznati sa budućnim saradnicima i timom, pogledaće i trening ekipe posle čega ga očekuju razgovori u klubu i, kako već rekosmo, biće u budućnosti zadužen kao asistent, ali i angažovan na analitici, sve vreme uz Duljaja na terenu.

Portugalski trener biće kooptiran među crno-bele upravo po želji Duljaja, koji je minulih dana sa njim sve vreme bio u kontaktu kada se i javila želja za saradnjom.

Fidalgo je do sada radio u Kovilji, Tore de Monkorvu kao trener u mlađim selekcijama i skaut, potom u Vitoriji Gimaraeš takođe kao skaut, ali i pomoćnik prvog trenera, a na kraju i samostalno kao šef stručnog štaba u Louresu.

Portugalac stiže u Beograd večeras, a klub iz Humske će najverovatnije tokom sutrašnjeg dana obelodaniti saradnju.

Video: Duljaj otkrio da ga je pred derbi zvao predsednik Šahtjora: Rekao mi je jednu važnu stvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA