Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlahovićev i Kostićev saigrač isključen posle samo 40 sekundi, ali ni to nije rekord Serije A

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuno je izgubio kontrolu Amerikanac

  • 1
mojze ken Foto: twitter/lildarkcage

Juventusov poraz u Rimu od Rome 1:0 obeležio je sasvim sigurno i neverovatan potez rezerviste Mojzea Kena koji je proveo u igri samo 40 sekudi. Američki reprezentativac je prenervozno i potpuno besmisleno reagovao u duelu sa Manćinijem kojeg je, nakon obostrane vuče i gurke, šutnuo uličarski. Manćini je naravno iskoristio situaciju da teatralizuje sve, no ni govora nije bilo o simulaciji. Crveni karton je bio čist kao suza.

Tako je Ken posle samo 40. sekundi na terenu napustio igru.

Njega je Alegri uveo u 89. minutu da pojača ofanzivu gostiju koji su klizili u poraz.

Zanimljivo, Serija A pamti još kraći boravak u igri dvojice fudbalera kroz svoju istoriju. Ken, dakle, nije rekorder.

Apsolutni "prvak" u ovoj kategoriji je Đuzepe Lorenco, nekadašnji fudbaler Bolonje, koji je 1990. godine proveo na terenu samo 10 sekundi, pošto je ušao pa izašao nakon što je zaradio direktan crveni karton zbog udaranja igrača Parme Luiđija Apolonija.

Nešto duže se nakon ulaska zadržao Đulio Miljakio koji je u meču Atalante i Palerma odigranog 2015. godine proveo na terenu samo 32 sekunde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    7. mart 2023 | 09:22

    Cisto kao suza na snimku da ga je ovaj prvi udario kolenom u bradu, ovaj mu je vratio, na zalost ovaj odreagovao, pao i eto, A celu utakmicu fudbaleri Rome su saplitali nogama igrace Juventursa, kad ne mogu da im uzmu loptu, oni lepo noga... Tuga, realno ne razummem se moze li da se zali na crveni , ali Juve treba to da uradi, jer se vidi gde ga ovaj udara nogom u bradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA