Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nemam reči, spektakularna igra, još uvek smo tu": Klop blistao od sreće posle čuda protiv Junajteda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Redsi su oduševili fudbalski svet partijom za pamćenje u najvećem derbiju Engleske

  • 1
jirgen klop Foto: Tanjug/Ap

Bajkovita priča je ispisana za navijače Liverpula u nedelju na "Enfildu" protiv Mančester junajteda, pobeda od 7:0, a horor je najbolji opis onoga što je snašlo goste.

Nemačkom treneru Jirgenu Klopu je uz to ovo bila rekordna šesta pobeda u Premijer ligi protiv Jnajteda pa je tako izbio na čelo liste trenera "Redsa" sa najviše pobeda protiv najvećeg rivala. Do sada je delio prvo mesto sa Francuzom Žerarom Ulijeom.

- Nemam reči, spektakularna utakmica. Izvanredna. Igrali smo vrhunski fudbal protiv tima u formi - kazao je Jirgen Klop.

Liverpul je u drugom poluvremenu postigao čak šest golova.

- Da, u drugom poluvremenu početak je bio prilično dobar, a i kraj je bio prilično dobar. To je fudbal, dešavaju se takve stvari - kazao je menadžer Redsa, koji po završetku meča iako su navijači tražili, nije želeo da trči prema Kopu i slavi katastrofalan poraz Junajteda iz poštovanja prema velikom rivalu.

- Ovo je upravo ono što smo želeli, podsticaj za nastavak sezone. Svi moraju da znaju da smo još uvek tu. To nije bio slučaj neko vreme, ali večeras je bila prava predstava. Još 13 utakmica je pred nama. Još mnogo bodova u oticaju.

Za kraj…

- Da, ovo večeras je bilo savršeno - zaključio je Nemac.

U narednom kolu tim Jirgena Klopa gostuje Bornmutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA