≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obiđite muzej i slikajte se sa peharom LŠ: Zvezda uz besplatan ulaz spremila dodatno iznenađenje za spektakl

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači crveno-belih imaće poseban ugođaj ukoliko dođu meč protiv Novog Pazara

  • 5
Stadion Rajko Mitić, Turistički obilazak Foto: Nikola Tomić

Fudbalski klub Crvena zvezda je za sve navijače pripremio brojne zanimljivosti pred utakmicu protiv Novog Pazara, gde se najavljuje i spektakularna proslava 78. rođendana.

Kapije Marakane će biti otvorene za sve posetioce, pošto je klub odlučio da ulaz bude besplatan, a jedna od pogodnosti za sve koji dođu da proslave rođendan crveno-belih je i specijalna muzejska postavka, kroz koju će se zvezdaši moći da se prisete najslavnijih momenata bogate istorije kluba.

- Pred utakmicu 26. kola Superlige Srbije koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ svi zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku da u promenoaru kod Zvezdine televizije obiđu muzejsku postavku, koja će navijače našeg kluba vratiti u bližu i dalju prošlost i podsetiti ih na sve velike uspehe koje je naš klub ostvario u prethodnih 78 godina.

- Veliki broj emotivnih momenata, najlepših životnih trenutaka našem dvanaestom igraču je priredila upravo Crvena zvezda. Muzej koji se nalazi na Marakani, smatra se za najbogatiji i najveći na Balkanu, a njegove vitrine čuvaju uspomene, koje svakog navijača Crvene zvezde čine ponosnim što je deo velike crveno-bele porodice - stoji u tekstu na sajtu Crvene zvezde.

Proslava Zvezdinog rođendana zakazana je za nedelju, 12. marta od 16 časova.

Video: Delije spektakularnim vatrometom otvorile derbi: Crvene svetleće rakete osvetlile pola grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jane

    6. mart 2023 | 13:32

    Ja bih radio da se slikam sa Partizanovim peharom kupa Mitra Mirica😂😂😂

  • pitam zbog zabrinutog komsije

    6. mart 2023 | 18:21

    sta moze da se vidi u vitrinama nk susjed (komsije evropskog i svetskog sampiona)

  • FANTOM(68)

    6. mart 2023 | 20:04

    To beše Kup a ne liga šampiona gde su učestvovale 32 ekipe koje su osvojile šampionata u svojim zemljama te godine po sistemu eliminacija. Takav pehar ima i Rumunska Steaua koja je isto kao Zvezda tek posle penala postala šampion. Najjadniji šampioni Kupa su Olimpik iz Marseja, Steaua i Zvezda. Postali šampioni na penale koji im ušli u krv pa tako nastaviše i u državnom prvenstvu pod okriljem sudijske organizacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA