≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je Duljajev brat kao trener otkrio Nemanju Matića u 3. ligi? Trener Partizana podelio hit priču

Vreme čitanja: oko 2 min.

Joakim Duljaj ima velike zasluge za razvoj karijere našeg čuvenog fudbalera

  • 0
Nemanja Matić Foto: MN Press

Trener Partizana Igor Duljaj održao je konferenciju za novinare na kojima je bilo nekoliko zanimljivih tema. Jedna od zanimljivijih priča koju je otkrio jeste ona vezana za Nemanju Matića, kojeg je svojevremeno još kao klinca vodio njegov brat Joakim, koji je bio trener Kolubare iz Lazarevca.

Upravo je Kolubara naredni rival Partizana, taj meč je na p a novinari su pitali Duljaja tome koliko je ovaj meč bitan i za njegovu porodicu, pre svega zbog učinka koji je njegov brat imao u Lazarevcu, gde je ostavio veliki trag.

Duljaj je posle tog pitanja otkrio hit priču o tome kako je njegov brat tada zvao Igora da gleda jedan njihov meč, jer je smatrao da Nemanja Matić, koji je tada bio klinac koji se tek probijao u seniorski fudbal, ima kvalitet da igra za Šahtjor.

- Drago mi je što ste me to pitali, moj stariji brat Joakim je bio trener Kolubare u periodu kada je igrao Nemanja Matić, bili su tada u trećoj ligi. Moj brat je imao dosta kritika što je pustio mladog i mršavog igrača. Tada me je zvao kada sam bio u Šahtjoru, rekao mi je dođi da vidiš jednog igrača, možda ga preporučiš Šahtjoru. Rekao sam ne mogu da preporučim igrača koji igra u trećoj ligi, bio je to meč protiv Radničkog sa Novog Beograda, odgledao sam taj meč i strašno me je podsetio na Slavišu Jokanovića. Moj brat gaji velike simpatije prema Kolubari i ima tamo dosta prijatelja - rekao je Duljaj, ali je otkrio da će ipak podržavati Partizan.

- Naravno, ne samo da navija, već kao i cela porodica voli Partizan - otklonio je Duljaj nedoumice za koga će navijati njegov brat.

Podsetimo, Nemanja Matić, je posle Kolubare, koja mu je bila prvi klub u seniorskom fudbalu zaigrao za Košice u Sloveačkoj, a potom igrao za Čelsi, Vitese, Benfiku, opet Čelsi, Mančester junajted i na kraju Romu, gde je i danas.

Za reprezentaciju Srbije je odigrao 42 utakmice i postigao dva gola.

Video: Duljaj otkrio da ga je pred derbi zvao predsednik Šahtjora: Rekao mi je jednu važnu stvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA