Vreme čitanja: oko 1 min.

Potera na ulicama Atine: Navijači Olimpijakosa zbog zastave kolima jurili fanove AEK-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sačekuša od strane Gate / na kraju nije uspela

  • 1
Navijači Olimpijakos - AEK Printskrin: Instagram/hooliganstv_official

Gostovanje navijača AEK-a na Kritu bilo je uspešno zbog pobede njihovog tima protiv OFI-ja u nedelju (3:0), ali povratak nazad u Atinu baš i nije prošao onako kako su se nadali.

Naime, po silasku sa trajekta, navijače AEK-a napali su navijači Olimpijakosa, grupa "GATE 7", koji su pokušali da im otmu zastave.

Bez obzira na to pto je na licu mesta bila i saobraćajna i lučka policija, nisu uspeli da smire napad Olimpijakosovih pristalica koji se preselio i na ulice grada.

Nekoliko navijačkih stranica podelili su video snimak na kom se vidi filmska potera po ulicama Atine, odnosno pokušaj navijača Olimpijakosa da sustignu AEK-ove pristalice koji su bežali.

Ni za jedne ni za druge nije postojalo crveno svetlo na semaforima, a na kraju su, posle osam minuta, navijači AEK-a uspeli da pobegnu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    7. mart 2023 | 18:53

    Ha,išao sam tim trajektom Pirej-Iraklion(Heraklion) u ono vreme je saobraćao trajekt "KNOSOS" ,lepe uspomene sa Krita! Vrlo pobožan narod,izuzetno cene nas Srbe,mnogo ljubazniji nego ovi u centralnoj Grčkoj?Eto vidi se šta je u Atini kao i u BG huligani! 🤐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA