Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Prijović je ponovo na ceni: Srbin tražena roba, vreme za povratak u Evropu i Ligu šampiona?

Vreme čitanja: oko 1 min.

On trenutno nastupa u Australiji za Vester Junajted, ali se čini da polako dolazi vreme za povratak u Evropu

  • 1
Aleksandar Prijović Foto: MN Press

Aleksandar Prijović je poslednjih godina pomalo i zaboravljen u fudbalskom svetu. Srbin je imao sjajnih nekoliko sezona u Legiji i Paoku, pre nego je otišao put Saudijske Arabije, gde je doživeo pravi slom, dok sada nastupa u Australiji, no, čini se da je došlo vreme za povratak u Evropu.

Prijović je tražena roba, a to pokazuju i potencijalni učesnici Lige šampiona iduće sezone. Jedan klub iz Švedske, aktuelna vodeća ekipa, Haken je jedan od zainteresovanih, dok drugi tim koji želi da vidi Prijovića u svojim redovima jeste i trenutno vodeći tim Poljske lige - Rakov.

S obzirom na to da su u pitanju dve ekipe koje su vodeće u svojim šampionatima, manje-više je izvesno da će se Prijović vratiti u Ligu šampiona.

Srbinu to ne bi bio prvi put, pošto je već igrao sa Legijom, kada je u četiri meča zabeležio dva gola i dve asistencije u sezoni 2016/2017. Kasnije je sa Paokom igrao u Ligi Evrope, kada je imao sezonu iz snova. On je u klubu iz Soluna odigrao 86 utakmica i postigao je 55 golova, što je donelo transfer u Saudijsku Arabiju.

Ruku na srce, tamo je takođe bio odličan, pominjao se i kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali, na kraju je otišao u Australiju.

Video: Borjan ćaskao sa igračima TSC-a kao da je njima kapiten dok su čekali nastavak meča posle prekida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    8. mart 2023 | 10:15

    on je kao silja pesic sa plaze nemoze da ubaci loptu u more

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA