≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kralj o Piksijevom spisaku bez igrača Partizana: "I nisam iznenađen, a ko razume shvatiće"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostao je nedorečen na neka pitanja sportski direktor crno-belih

  • 12
Ivica Kralj Foto: MN Press

Među 36 fudbalera, iz čak 29 različitih klubova (od toga pet iz Super lige), na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića za početak kvalifikacija za Euro, nema nijednog igrača Partizana. Zbog čega je to tako najbolje zna sam Piksi, to će sigurno obrazložiti prilikom prvog narednog obraćanja medijima, a dotle će u Humskoj da vlada blaga neverica.

- Naravno da sam neprijatno iznenađen! - nije ostao ravnodušan sportski direktor Partizana Ivica Kralj na Piksijev odabri aduta.

- Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate. Opet, s jedne strane sam iznenađen, s druge i nisam. Ko razume, shvatiće - ostao je nedorečen Kralj u izjavi za Sportski žurnal.

Bez obzira na to što Piksi ne računa na crno-bele igrače, Kralj čvrsto stoji u uverenju da u Humskoj čuči ogroman potencijal.

- Ja sam od onih koji veruje u ove igrače, tako je bilo, sad je i biće. Uz sve to, želim sreću selektoru u narednim kvalifikacijama.

Kralj nije direktno odgovorio na pitanje da li je možda ovakva odluka selektora Srbije na neki način odgovor Partizanu zbog toga što nije pustio nijednog igrača za nedavnu američku turneju.

- Da ne ulazim u to... Nisu išli ni neki drugi, pa su tu! Dovoljno sam rekao...

Pomenuo je sportski direktor Partizana i nekadašnji Piksijev reprezentativni saigrač da u aktuelnom sastavu crno-belih ima materijala za nacionalni tim.

- Slažem se, tu su Belić, Sveta, mali Baždar... da ne nabrajam više. Ponavljam: kad smo bili i u najboljoj formi, nismo imali reprezentativca - kaže na kraju razgovora za Sportski žurnal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zole

    8. mart 2023 | 10:19

    A koga da pozove, bogalja Urosevica? Partizanovac sam ali realno niko nije ni blizu nivoa reprezentacije.

  • Ja

    8. mart 2023 | 10:40

    Ja sam grobar ali ovaj lupa ko ne znam sta ,sta je hocete da prodate neke igrace pa da I'm fignete cenu preko reprezentacije,alo tinsi bio reprezentativac kako te nije sramota isti si ko I tvoja uprava. UPRAVA NAPOLJE!!!

  • Crni Ivice

    8. mart 2023 | 10:44

    Sveta ponedio Partizan protiv Mladosti... Belic jednu krstenu utakmicu, a ostali... Nemoj se blamirati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA