Vreme čitanja: oko 1 min.

Sablasno prazna Humska dočekala Partizan: Na prste se mogu prebrojati navijači na stadionu crno-belih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo užasna poseta na nekoj utakmici Partizana

  • 5
Humska, stadion Partizana Foto: MN Press

Poraz u derbiju i već odavno ogromna razlika u minusu u odnosu na večitog rivala doprineli su produžetku svojevrsne agonije fudbalera Partizana na stadionu u Humskoj ulici. Navijači ni ove srede nisu došli da im u nekom većem broju pruže podršku na meču Superlige Srbije protiv Kolubare.

A vreme u Beogradu danas je bilo idealno. Temperatura od skoro 20 stepeni Celzijusa, potpuno vedro, bez nagoveštaja padavina. Čini se, idealno za svakoga ko voli fudbal i ko želi da uživa u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Ali ni to nije bio dovoljan motiv navijačima crno-belih da se zapute put Humske ulice kako bi pogledali meč sa Kolubarom. Tek, slike stadiona izgledaju potpuno sablasno i na prste obe ruke se mogu pobrojati navijači na tribinama.

Sigurno da ni fudbalerima Partizana nije prijatno da igraju u ambijentu gde se bukvalno čuje šta neko priča na drugom kraju terena. Ali, i pored toga će morati da jure pobedu...

Video: Hit sa derbija: Pogledajte kako je navijač Partizana uzeo loptu sa kojom se igrao meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    8. mart 2023 | 18:56

    Nije ovo nista bice jos gore.Kad su mesto Stpskog ponosa na lopovski nacin igrali u Evropi onda je sve bilo super i predsednik Tadic i Tole.More msrs u domovinu

  • alal vera alal vera

    8. mart 2023 | 19:04

    njh 5 iz 7 frakcija

  • Bgd

    8. mart 2023 | 19:09

    Zato je upravi izdajnickoj prijatno da nema navijaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA