≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za koga večeras navijaju Delije i Grobari? Evo koji rezultati su potrebni Partizanu i Zvezdi za Top 8

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzbuđenje u završnici regularnog dela Evrolige dostiže vrhunac

  • 4
Grobari i Delije Foto: Marko Jovanović

Pobede Partizana i Zvezde um 27. kolu Evrolige uticale su da interesovanje navijača večitih u završnici elitnog takmičenje dostigne tačku usijanja, pošto se regularni deo takmičenja bliži kraju.

Nakon što su crno-beli ostvarili izuzetno bitnu pobedu u Bolonji, a Zvezda protiv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrolige - Efesa, ponovo su porasle ambicije navijača oba kluba.

Crno-beli su u značajno boljoj situaciji, jer imaju tri pobede više, ali i znatno teži raspored do kraja. Zvezda se vratila u život ovom pobedom i ponovo može da sanja o Top 8, ali ima minimalno prostora za grešku jer u preostalih 7 kola može da kiksne eventualno još jednom, ili u slučaju da se poklope rezultati i dva puta.

Zbog toga je bitno i kakvi su rezultati ostalih ekipa, pa nema sumnje da će se sada pratiti svaka utakmica Evrolige sa posebnom pažnjom i od strane Delija i od strane Grobara.

I danas i sutra će će navijači večitih sa posebnom pažnjom pratiti i rezultate drugih utakmica osim njihovih, kako bi kalkulisali šta je bolje za njihove timove da se približe Top 8.

Zvezdi i Partizanu odgovara da gube svi konkurenti koji su u igri za Top 8, a to su Olimpija, Virtus, Žalgiris, Valensija, Efes, Makabi i Baskonija... Pošto Efes i Makabi igraju međusobno, onda je Zvezdi bolje da pobedi Efes, da joj se Makabi ne udalji, a Partizanu da pobedi Makabi, kako bi Efes ostao što dalje od Top 8, jer ima dve pobede manje od crno-belih.

Pogledajte u nastavku i raspored 28. kola Evrolige, kao i za koje ekipe treba da navijaju Delije i Grobari.

Olimpija Milano - Partizan

Panatinaikos - Crvena zvezda

Alba - Virtus (Alba)

Žalgiris - Asvel (Asvel)

Olimpijakos - Bajern (Olimpijakos)

Real Madrid - Valensija (Real Madrid)

Efes - Makabi (Efes Zvezdi, Makabi Partizanu)

Fenerbahče - Barselona (Barselona)

Baskonija - Monako (Monako)

Video: Pitali smo Kampaca šta misli o skandiranju Argentina, odgovor je stigao uz osmeh!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    9. mart 2023 | 13:18

    Partizan ima 15 pobeda i bice jako teško ovi jadni ci imaju 12 i lože se više od nas i tako svaki put kad nekog dobiju 😂😂😂😂

  • Angel MKD

    9. mart 2023 | 12:02

    Sta ima da navija za druge, zna se kako do F8 pobedi i ne zanima te sta drugi rade. Nije cilj samo F8 nego bolja pozicija tamo

  • Posmatrač

    9. mart 2023 | 12:55

    Na žalost, biće teško i Zvezdi i Partizanu da udju medju osam najboljih. Jedni imaju dobar raspored ali veliki bodovni zaostatak. Ove druge, samo jedan poraz deli od 9. pozicije, što će se i dogoditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA