Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdino "otvoreno pismo" Beograđanima na stanicama GSP-a zbog važnog povoda: "Dragi zvezdaši..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli zovu navijače na spektakularnu rođendansku žurku

  • 5
FK Crvena zvezda, navijači Foto: Telegraf

Crvena zvezda igra protiv Novog Pazara u nedelju 12. marta u 16 časova u okviru 26. kola Superlige, a ovaj meč posebno je bitan navijačima, jer će se tada tradicionalno proslaviti rođendan kluba.

Navijači Zvezde dugo već neguju tradiciju da svake godine na prvoj utakmici na Marakani posle 4. marta, što je datum kada je osnovana Zvezda još 1945. godine, organizuju rođendansku proslavu, a tako će biti i ovoga puta na meču protiv Novog Pazara, kada se slavi 78. Zvezdin rođendan.

Obe ekipe su u dobroj formi, Zvezda se bori da možda i pre plej-ofa obezbedi matematički titulu, dok se Pazar bori za Evropu, tako da to nagoveštava i dobar fudbal na Marakani.

Nema sumnje, biće spektakularno na tribinama, što je bio slučaj poslednjih 10 sezona na Zvezdinim proslavama rođendana, a verovatno će Marakana "eksplodirati" u 78. minutu utakmice.

Zvezda je odlučila da posebno animira Beograđane i pozove ih na stadion, pa su tako na mnogim stajalištima GSP-a istaknuti pozivi navijačima Zvezde.

Zvezda se faktički svojevrsnim "otvorenim pismom" obratila građanima i pozvala ih na stadion i da dođu na stadion i budu deo spektakla.

- Dragi Zvezdaši, pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate proslavu 78. rođendana Crvene zvezde. Rođendanska žurka počinje 12.03. na Marakani u 16 časova, kada počinje i utakmica sa Novim Pazarom. Vaša Crvena zvezda - stoji u tekstu gde je i improvizovana pozivnica u Ljutice Bogdana 1a.

Video: Delije spektakularnim vatrometom otvorile derbi: Crvene svetleće rakete osvetlile pola grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca sd

    9. mart 2023 | 12:38

    Nikako da se sete prvog predsednika fkcz Hrvata Slavka Komara...nesto ga dugo kriju.Zasto????

  • jovo

    9. mart 2023 | 13:58

    Bravo Srpski ponos.Niko nema sto Srbin imade.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪🏻🙏👍

  • Duh

    9. mart 2023 | 16:08

    poziva vas tata nacije da drzavnih 45m koje deje svojoj mezimici svake god opravdate dolaskom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA