≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Nenad Lalatović postao novi trener Mladosti GAT i izjednačio rekord Superlige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije dugo bio bez kluba

  • 10
nenad lalatović Foto: MN Press

Prethodnih dana su se dosta pominjale priče oko toga gde će Nenad Lalatović nastaviti karijeru, ali sada je poznato, kako Telegraf saznaje, on je i zvanično postao novi trener Mladosti GAT iz Novog Sada, čime se izjednačio sa Zoranom Milinkovićem po najvećem broju klubova koje je vodio u Superligi Srbije.

Naprasno je Mladost GAT ostala bez trenera pošto je Ljubomir Ristovski podneo ostavku posle nešto slabijih rezultata u prvenstvu i nakon što je klub utrošio ogromnu količinu novca na pojačanja tokom zime. Pobeda protiv Partizana (4:0) je bila i jedina svetla tačka, međutim, to je sve od ove ekipe.

Ristovski je zbog toga odlučio da podnese ostavku, a slučajnost je donela do toga, da u isto vreme i Nenad Lalatović ostane bez posla u Radničkom iz Niša, u koji je stigao posle angažmana u Borcu iz Banjaluke.

Spekulacije su pokrenute, a bilo je pitanje - da li će GAT dovesti Lalatovića ili će želeti nekog drugog. Posle pregovora sa mnogim potencijalnim kandidatima, izbor je spao upravo na Lalatovića, koji je na ovaj način postao rekorder.

Naime, Lalatoviću je Mladost čak deveti klub koji vodi u Superligi, pa se tako i izjednačio sa Zoranom Milinkovićem po broju klubova koje je vodio u najprestižnijem fudbalskom rangu u Srbiji.

Video: Vojvodina zasluženo pobedila, videćemo šta dalje: Lalatović kratak posle poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA