Vreme čitanja: oko 1 min.

A sad, adio: Firmino definitivno odlazi iz Liverpula, agent potvrdio da na leto gleda na nove izazove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazilski fudbaler je ipak posvećen obavezama u klubu do samog kraja

  • 1
Liverpul - Benfika, Firmino Foto: Tanjug / AP

Liverpul se posle dugo godina tokom kojih je bio okupljen i gotovo nepromenjen, polako menja. Roberto Firmino će se na kraju sezone odlučiti da napusti Redse, a njegov agent je potvrdio da je za sada fokusiran isključivo na klupske ciljeve u ovoj sezoni.

Brazilac je odlučio da nakon osam godina nađe novu sredinu. U Liverpul je došao 2015. godine, sa ovim timom je uzeo i Ligu šampiona i postao prvak Engleske. Ove sezone šansu dobija delom sa klupe, delom kao starter.

Prošle sedmice je već rekao Klopu da želi da ode iz kluba, ali da to neće uticati na njegove igre i da je fokusiran na ovu sezonu.

- U ovom momentu ne razmišljamo o ponudama i ne govorimo šta nam je na stolu. Roberto gleda 100% na obaveze u Liverpulu, te želi da pomogne klubu da izbori mesto u Ligi šampiona naredne sezone. To je plan, a kada se ciljevi ispune, on i porodica će početi da razmišljaju šta je najbolje za njih - rekao je njegov agent.

Firmino je odigrao 354 meča za Liverpul, postigao je 108 pogodaka i dodao 79 asistencija.

Video: Snežana Borjan nije na Marakani: Poručila da će derbi gledati od kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XNXX

    10. mart 2023 | 06:12

    Bolje Mane i Firmino, nego Gakpo i Nunez! Dok su igrali prva dvojica, bili su prvi. A sad dok igraju ova druga dvojica, oni jedva i ligu sampiona!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA