≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldu pao mrak na oči posle poraza u derbiju: U besu šutirao flašice, provocirali ga povicima "Mesi, Mesi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pukao" je od nervoze Portugalac

  • 3
kristijano ronaldo Foto: twitter/M30Xtra

Fudbaleri Al Nasra poraženi su u Džedi kao gosti od Al-Itihada 1:0 u meču 20. kola domaćeg šampionata koji je ujedno bio i veliki derbi Saudijske Arabije u borbi za prvu poziciju na kojoj je sada ekipa Al Itihada.

Gostima nije mnogo pomogao ni superstar Kristijano Ronaldo koji je pred 60.000 navijača bio nemoćan da preokrene situaciju u korist svog tima što ga je prilično izvelo iz takta, a čini se da su ga jednako "dirale" i konstantne provokacije sa tribina i povici "Mesi, Mesi".

Ronaldo je na kraju iz sebe izbacio svu frustraciju koja mu se nataložila tokom utakmice, toliko da je u jednom trenutku, izlazeći sa terena, u besu šutnuo flašice sa vodom koje su bile na travi.

Pokušao je saigrač da ga primiri ali teško je u trenutku poraza, još u derbiju, obuzdati takmičarsku mašinu i igrača koga interesuje samo pobeda u svakom trenutku i protiv svakog rivala.

Ronaldo je od dolaska u Saudijsku Arabiju postigao osam golova uz dva het-trika.

Današnjim porazom njegov tim je prepustio prvo mesto Al-Itihadu i očito da će do kraja sezone borba za titulu u ovom šampionatu biti više nego interesantna.

Strelac pobedonosnog gola bio je Brazilac Romarinjo u 80. minutu.

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA