Vreme čitanja: oko 1 min.

Matić se sukobio sa saigračem tokom meča, morali su da ih razdvajaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je trajalo nekoliko sekundi, ali dovoljno da fotoreporteri ovekoveče taj momenat

  • 0
Nemanja Matić Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Fudbaleri Rome pobedili su u četvrtak veče Real iz Sosijedada u prvom meču osmine finala Lige Evrope rezultatom 2:0, a utakmicu je obeležio i kratak verbalni sukob srpskog fudbalera Nemanja Matića sa saigračem Brajanom Kristanteom.

Kako navode italijanski mediji, sve se desilo polovini drugog poluvremena. Roma je izgubila jednu loptu na sredini terena, pri vođstvu od 1:0, a Matić je u tom trenutku bio veoma ljut na Kristantea.

Njih dvojica su se zatim našli "oči u oči", sve dok im nije pritrčao Vajnaldum i odvojih ih. Matić je potom podigao i prst i pripretio nešto Kristanteu, da bi se sve završilo za nekoliko sekundi.

Roma je u finišu meča stigla i do drugog gola i ima zavidnu prednost pred revanš (2:0), a celu ovu situaciju sa Matićem i Kristanteom komentraisao je i Žoze Murinjo.

- U Romi postoji samo jedan lider, svi igrači su isti, ali donose životna i karijerna iskustva na teren i ovo je fantastično. Mi smo demokratski tim sa samo jednim liderom, nemamo ovakvu vrstu problema, ali ponekad nam treba. Lepo je da postoji empatija na terenu, ako ljudi ne komuniciraju i ne razmenjuju emocije, desi se da svako ide svojim putem. Naš tim ej jedinstven i u dobru i u zlu - jasan je bio Portugalac.

Video: Delije se ponovo hvale ulovom iz Rima: Naopačke okrenuli otetu zastavu navijača Rome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA