≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Del Pjero kritikovao Vlahovića: "Ne dopada mi se što nije ni šutnuo na gol"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Italijan ukazao je napadaču na greške

  • 2
FK Juventus - FK Fjorentina Foto: Tanjug/AP

Nije mi se dopala igra Dušana Vlahovića protiv Frajburga, možda je i psihološki jer je dres Juventusa "težak", ali on ima kvalitet i najvažnije je da ostane miran, izjavio je legendarni kapiten Juventusa Alesandro Del Pjero.

Juventus je sinoć savladao Frajburg 1:0 u prvom meču osmine finala Lige Evrope, a Vlahović na petom meču uzastopno nije postigao gol.

- Svi smo svesni da poseduje kvalitet da trese mreže. Zato mi se nije dopalo što iz nekih situacija makar nije šutnuo. Bitno je da Vlahović uživa poverenje trenera Masimilijana Alegrija i navijača - rekao je Del Pjero za italijanski "Skaj sport".

Alegri je, sa druge strane, podržao Vlahovića, uz konstataciju da će golovi doći i da se nada tome već na narednom meču protiv Sampdorije u Seriji A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    10. mart 2023 | 16:02

    Pa po ovome se vidi da je preplaven jedno 5,6 puta najmanje. Vredis 70 miliona evra a za 90 min nisi ni sutnuo na gol. Pa ja sine vredim "Samo" 300,000 evra pa bi makar 1 sutnuo na gol protiv nemaca za 90 min. Aman ljudi

  • Simmi

    10. mart 2023 | 13:35

    Folirant od igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA