Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit priča: Reprezentativac Portugala upoznao ženu na stadionu, jer ga je trener ostavio na klupi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oliveira je od 2019. u braku sa Kristinom koju je upoznao na stadionu

  • 0
Serhio Oliveira Printskrin: Instagram/cristianagpereira

Fudbaler Galatasaraja Serhio Oliveira podelio je jednu neverovatnu priču kada je u pitanju njegov privatni život, odnonso kako je upoznao sadašnju suprugu Kristinu!

Glavni "krivac" za to je španski stručnjak Hulen Lopetegi koji ga je trenurao svojevremeno u Portu i koji mu nije davao previše da igra.

Upravo to "slobodno vreme" na klupi pomoglo je sadašnjem portugalskom reprezentativcu da upozna ljubav svog života. U braku sa Kristinom je od 2019. godine, a upoznali su se tokom sezone 2015/16.

- Upoznao sam je na Dragau. Hvala Lopetegiju koji me je uvek ostavljao na klupi. Najbolja stvar ikada. Hteo sam da ga pozovem da mi bude kum na venčanju - šalio se Oliveira koji je prethodnog leta napustio Porto i potpisao za Galatasaraj.

Oliveira je dete Porta, a tokom karijere je bio na velikom broju pozajmica. Između ostalog u Nantu, PAOK-.u i Romi, dok je član nacionalnog tima od 2018. godine.

Sa Portom je tri puta bio prvak Portugalije, okitio se i titulom šampiona Grčke,  a sa Romom je prošle sezone trijumfovao u Ligi konferencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA