Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaluđerović i Smiljanić "pogodili" novu pobedu OFK Beograda u derbiju kola

Vreme čitanja: oko 1 min.

Romantičari su savladal BASK s kojim su, do ovog kola, imali identičan broj bodova

  • 1
OFK Beograd Printskrin: Youtube/MerkurXtip

OFK Beograd je "ubacio u petu brzinu" i očigledno ne namerava da stane dok se ne vrate u Prvu ligu Srbije!

Nakon što su na prolećnoj premijeri slavili u Dobanovcima, Romantirači su i na drugom gostovanju ostvarili važan trijumf koji ih je vinuo na deobu drugog mesta Srpske lige "Beograd." Doduše, uz utakmicu više od Zemuna i Zvezdare.

Ovoga puta savladali su u derbiju 17. kola BASK rezultatom 2:1, zahvaljujući golovima Andrije Kaluđerovića i Milana Smiljanića.

BASK i OFK Beograd su pred ovaj meč imali po 27 bodova, a već posle 20. minuta gost je imao dva gola viška na svom kontu. Kaluđerović, inače bivši igrač Crvene zvezde, tresao je mrežu u 5. minutu, dok je Smiljanić, nekadašnji vezista Partizana, na asistenciju Filipa Kasalice, pogodio u 20. za 2:0. Gol za BASK delo je Šalipura u 81. minutu.

Za OFK Beograd, na ovo meču, u startnih 11 igrali su: Stanković, Mimović, Gojković, Đermanović, Marinković, Bajić, Plavšić, Smiljanić, Stojanović, Kasalica, Kaluđerović.

Romantičari u narednom kolu dočekuju Sinđelić, uz napomenu da je Zvezdara prva sa 32 boda. OFK Beograd (meč više) i Zemun imaju po 30, BASK je na 27 (meč više), dok su Torlak i Brodarac na deobi pete pozicije sa 26 bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    10. mart 2023 | 20:59

    Smiljanić i Kaluđerović nove nade Srpskog fudbala. Mladost kao rosa u podne. Sa gerijatrijom da se dokopaju višeg ranga, nemoj te se zaj....... !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA