≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vojvodina i Čuka odigrali meč koji vraća navijače na stadione: Pet golova, drama i velika pobeda Stare dame!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije sve tako sivo u Superligi, ovakvi mečevi su svetlost u tunelu

  • 4
fudbaleri vojvodine Foto: MN Press

Niej sve tako sivo u srpskom fudbalu kao što to izgleda na prvi, ali i na drugi i treći pogled. Tračak nade da može biti bolje, da ima materijala da se navijačima ponudi ono što je esencija ove igre je meč koji su danas na "Karađorđu" odigrali pretendenti na evropske pozicije Vojvodina i Čukarički. Čista uživancija. Za "dušu" ljubitelja fudbala. Pet golova, vatra na terenu, poštena partija, dobro suđenje uz solidan broj navijača i pobeda Novosađana rezultatom 3:2.

Utakmica FK Vojvodina - Čukarički Foto: MN Press/SS

Bilo je i 2:0 za domaći sastav već do poluvremena, a onda je usledilo buđenje "Brđana" i poravnanje, da bi u 81. minutu delirijum na tribinama doneo Lazarević. Ali ni tu nije bio kraj uzbuđenjima, morala je Voša još dobro da se pobije sa gostima ne bi li održala vođstvo, u čemu je, na kraju, uz mnogo dinamike i žara, i uspela.

Vojvodina se ovom neverovatno bitnom pobedom uključila u borbu za treće mesto, mada bi u nekom najoptimističnijem scenariju po Novosađane ovaj trijumf mogao da bude samo najava napada i na mesto koje garantuje direktan prolaz u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pogledajte vodeći gol Voše u režiji Zukića na asistenciju Čumića.

I drugi gol Vojvodine, tada za komotnih 2:0, strelac je bio Nikolić a asistent ponovo Čumić.

Nastavak je doneo drugačiji odnos snaga, trener gostiju Kerkez  je izvršio izmene koje su, uz odgovorniji i borbeniji prustup čitave ekipe donele željeni rezultat. Čukarički je u roku od samo šest minuta kaznio slabiju defanzivnu postavku Vojvodine i preko Tošića i Pankova došao do poravnanja.

Pankov je inače sve vreme bio na udaru navijača Vojvodine zbog njegove navijačke odanosti beogradskim crveno-belima još dok je igrao za Novosađane, a valja otud pohvaliti njegovu reakciju posle datog gola - nije ga slavio iz poštovanja prema bivšem klubu.

Pogledajte taj trenutak.

Prethodno, Tošić je golom najavio najjači udar Brđana koji su u tom periodu meča zaista i zaslužili oba gola.

Međutim, ni dva primljena gola nisu uzdrmala "Lale", pokazali su Batakovi igrači reakciju kakvu samo poželeti mogu i trener i navijači, i ponovo navalili na gol gostiju sa Banovog Brda. Na kraju, sav trud im se isplatio. Lazarević je bio na pravom mestu i matirao Belića.

Pogledajte momenat koji je izazvao delirijum navijača Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    11. mart 2023 | 18:39

    Idemo braco Srbi ma moze se i bez kmekavaca uljeza koji sve sabotiraju dok oni ne pobede e ona je ok

  • Pexon

    11. mart 2023 | 22:36

    Okle Firmi zastava?🤔 Zar vam je nisu Cigani skinuli? Jesu, jesu zercovi slaninarski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA