≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bura u reprezentaciji Francuske: Benzema isprozivao selektora Dešama, nazvao ga klovnom i lažovom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napadač Reala reagovao na intervju selektora u vezi sa njegovom povredom pred Mundijal

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Francuska - Švajcarska Foto: Tanjug/AP

Odsustvo Karima Benzeme iz reprezentacije Francuske na Svetskom prvenstvu u Kataru bio je veliki udarac po "trikolore" i njihove težnje da odbrane titulu svetskog prvaka i mada su dogurali do finala, ostaje utisak da bi ishod u meču za trofej sa Argentinom moguće bio drugačiji da je na terenu bio golgeter Reala.

Danas, mnogo meseci posle Katara, javnost u Francuskoj i šire saznaje da Benzema nije bio srećan zbog činjenice da ga je selektor Dešam otpisao za Mundijal zbog povrede, jer je želeo da ostane, iako selektor u intervjuu za francuske medije tvrdi suprotno - da mu je Karim sam saopštio da nije spreman za Katar.

- Karim mi je rekao da je za njega Svetsko prvenstvo završena priča. Dijagnoza doktora reprezentacije poklopila se sa dijagnozom doktora Reala. Benzema ne bi mogao da se oporavi do 10. decembra. Rekao sam mu tada da ne žuri, ali je on narednog jutra već otišao - rekao je Dešam za "La Parisien".

Baš ove reči selektora se očito nisu dopale Benzemi koji je na svom Instagram profilu "okačio" upravo ovu izjavu Dešama uz komentar "kakva drskost" i emotikon klovna. U drugoj "priči" na svom Instagramu, napadač Reala je "okačio" i snimak na kojem nepoznati muškarac izgovara "Ti si veliki lažov", što je takođe bila poruka za selektora Francuza.

Biće interesantno narednih dana videti kako će FS Francuske rešiti novonastali problem između dva najbitnija člana nacionalnog tima, uz Embapea naravno, a pred novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

.

karim benzema Foto: instagram/karimbenzema

Video: Piksi o igračima koje je poveo u Katar: Treba da smo ponosni, neki su pod injekcijama igrali!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA