Vreme čitanja: oko 1 min.

Kvaradona je majstor kakvog nema: Jednim potezom poslao trojicu na zemlju za gol, Napoli je gospodar Serije A!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gruzijski fudbaler nastavlja da oduševljava u italijanskom prvenstvu

  • 0
kviča kvaračkelija Foto: Tanjug/Ap

Ko bi rekao da će iz zemlje u kojoj je košarka ipak dosta popularniji sport "iznići" fudbalski talenat o kojem će govoriti milioni? Hviča Kvarachelija glavni je i odgovorni "urednik" ovogodišnjeg pohoda Napolija na Skudeto, a svojim današnjim golom zacementirao je sebe među majstorija igre - 2:0 (0:0).

Igrao se 60. minut utakmice kada je neverovatni Gruzijac postigao gol za TV špice. Sjajnim driblinzima samostalno je uspeo da izbaci ne jednog, ne dvojicu, nego trojicu fudbalera gostujućeg sastava. Svi oni popadali su na zemlju, a nemogući Hviča je potom samo poslao loptu u mrežu za urlik u Napulju.

Atalanta danas zaista nije izgledala kao ekipa koja se bori za mesto u Ligi šampiona. Ovo je bio četvrti vezani meč na kojem Boginja nije ostvarila pobedu, pa su se tako dobrano udaljili od prve četiri pozicije na tabeli. U Napulju ih je potom samo dodatno dotukao gol Rahmanija na asistenciju Elmasa u 77. minutu, koji je razrešio sve dileme oko toga kod koga će ostati tri boda.

Napolitanci su mogli da slave i daleko ubedljivije, samo da su bili malo smireniji u izglednim šansama. Najbolje su imali Mateo Politano, Viktor Osimen, Luis Mjuriel, kao i pomenuti Hviča, ali nisu uspeli da postignu i treći gol za domaće.

Neće to nimalo uzdrmati Napolitance, koji su i ovako stigli do nova tri boda uz koja sada imaju ukupno 68 i nalaze se na prvom mestu na tabeli sa plusom od 18 u odnosu na prvog pratioca, ekipu Intera.

Video: Golmana Spartaka povredio teren: Propalo mu stopalo u neravninu i izvrnuo zglob

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA