Vreme čitanja: oko 1 min.

Pol Pogba napušta Juventus? PSŽ "zagrizao" za temperamentnog vezistu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogba je ovu sezonu proveo većinski van terena zbog teške povrede i operacije kolena

  • 1
Pol Pogba, FK Juventus Foto: Profimedia

Nije se Pol Pogba na najbolji način vratio posle povrede u redove Juventusa. Za meč protiv Frajburga u Ligi Evrope, trener Masimilijano Alegri ga nije ni uvrstio u tim jer je kašnjenjem na trening prekršio klupski pravilnik, a sada italijanski mediji javljaju da bi  uskoro mogao da promeni sredinu.

Itanijanski mediji navode da Juventus planira da proda Pogbu u letnjem prelaznom roku, a kako se navodi, čini se da je Pari Sen Žermen zagrizao za Francuza.

Oni su navodno spremni na "rizik" sa temperamentnim fudbalerom, ali i dalje nema zvaničnih ponuda. Ipak, očekuje se da klub iz prestonice Francuske uskoro i pošalje ponudu. Pogba ima važeći ugovor sa "Starom damom" iz Torina do juna 2026. godine, a trenutna vrednost procenjena mu je na 35 miliona evra.

Podsetimo, Pogba je ovu sezonu proveo većinski van terena zbog teške povrede i operacije kolena, a nedavno se oporavio i u dva meča u Seriji A dobio određenu minutažu, ali ipak se čini da se selidba potpuno očekivani scenario.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    12. mart 2023 | 11:48

    Pravi menadžerski igrač. Od jednog velikog ugovora do drugog a daleko prosječan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA