Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin upalio turbo pogon! Italijani izračunali nestvarnu brzinu Radonjića kod sprinta pre gola

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski reprezentativac pokazao koliko je brzinski nadmoćan u odnosu na rivale

  • 2
Nemanja Radonjić, FK Torino Foto: Emmanuele Mastrodonato/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nemanja Radonjić se vratio u tim Torina u velikom stilu! Nakon što je imao sukob sa trenerom Igorom Jurićem, koji ga je izveo iz igre pre dve nedelje posle samo 15 minuta provedenih na terenu u derbiju protiv Juventusa.

Dve nedelje kasnije, Radonjić se našao u startnoj postavio "Bikova" za duel protiv Lećea i odigrao je čitav meč na Vija del mare stadionu.

Dao je srpski reprezentativac i doprinos time što je upisao asistenciju kod drugog gola, kada je izveo sprint u svom stilu.

Upalio je "turbo" Radonjić i protutnjao pored štopera Lećea Federika Baskirota, koga je ostavio "u prašini", a zatim "kao na tacni" poslužio Antonija Sanabriju za drugi gol i konačnih 2:0.

Italijanski mediji izračunali su kasnije da je Radonjić imao sprint od 39 kilometara na sat, što je u rangu najbržih igrača sveta, pa možda čak i iznad. 

Torino je posle 26 kola na 8. mestu na tabeli sa 37 bodova. Evropa im je trenutno daleko pet bodova, pošto Atalanta na 6. mestu ima 42 boda.

Pogledajte i Radonjićev sprint koji je oduševio Italijane:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA