Vreme čitanja: oko 2 min.

Desni bek Radničkog za Telegraf pred meč sa Zvezdom: “Verujemo u čuda, dokazali smo da su moguća”

Vreme čitanja: oko 2 min.

Meč je na programu od 15.00, na stadionu u Sremskoj Mitrovici

  • 5
Vladimir Ilić Radnički intervju Foto: Filip Savić/FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u sredu od 15 časova ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru osmine finala Kupa Srbije, nakon što su u prethodnom kolu napravili senzaciju i eliminisali Partizan posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Desni bek tima iz grada na Savi, Vladimir Ilić, u itervjuu ekskluzivno za Telegraf, govorio je o očekivanjima od meča, izbacivanju Partizana, i drugim zanimljivim stvarima, što možete pročitati u nastavku.

- U sredu nas očekuje prava fudbalska predstava, protiv jednog od najvećih klubova na ovim prostorima, ako ne i najvećeg. To je motiv više za svakog igrača, a samim tim, verujem u čuda. Mislim da su ona moguća, što smo pokazali i u prethodnoj Kup utakmici - počeo je Ilić.

Vladimir Ilić, FK Radnički Sremska Mitrovica Foto: Filip Savić/FK Radnički Sremska Mitrovica

Brzonogi bek nije bio u sastavu za meč protiv Partizana, ali će ga kao i njegovi saigrači pamtiti još dugo.

- Ambijent za igru je bio fantastičan. Vodila se prava borba na terenu, i moji saigrači su dali maksimum da izvuku pozitivan rezultat. Mislim da će tek za nekoliko godina biti svesni šta su zapravo uradili, i koliki su uspeh napravili.

Iliću ovaj meč neće biti prvi protiv Zvezde, s obzirom na to da je pre četiri godine igrao protiv crveno-belih na Marakani, u dresu Dinama iz Vranja.

- Sećam se meča na Marakani, prošlo je četiri godine. Jedno veliko iskustvo za mene kao igrača, ali i prelep osećaj igrati protiv takvog kluba i na takvom stadionu. Sigurno da će mi to pomoći, i da će biti malo manje treme nego prvi put. Ipak, svaki igrač živi za ovakve utakmice, pa tako i ja.

Vladimir Ilić, FK Radnički Sremska Mitrovica Foto: Filip Savić/FK Radnički Sremska Mitrovica

Istakao je momak rođen 1999. godine da je izuzetno teško zaustaviti Zvezdine ofanzivce.

- U slučaju da se nađem da terenu od početka, biće mi mnogo teško i naporno da ih zaustavim. Zvezda ima talentovane i kvalitetne igrače, pogotvo na tim krilnim pozicijama. Ipak, daću sve od sebe da ih zaustavim.

Kako sam kaže, ne bi imao ništa protiv da epilog meča bude kao protiv Partizana.

- Ponavljam opet, to je veliki uspeh kluba. Spremamo se za utakmicu maksimalno. Još uvek nismo vežbali penale, ali ako do njih dođe, voleo bih da ishod bude kao protiv Partizana.

Karte za susret su rasprodate u rekordnom roku i očekuje se da tribine stadiona u Sremskoj Mitrovici budu ispunjene do poslednjeg mesta.

- Svi su maksimalno motivisani jer igramo protiv takvog kluba. Karte su rasprodate i stadion će biti put, tako da nas očekuje stvarno prelep ambijent. Verujemo u čuda - zaključio je Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA