≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krstajić "pao u sevdah", pevao sa Miletom Kitićem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opustio se selektor Bugarske na rođendanu sina

  • 4

Da je Mladen Krstajić veliki ljubitelj opusa pesama Mileta Kitića poznato je još iz vremena dok je igrao u Bundesligi, što je sadašnji selektor reprezentacije Bugarske samo potvrdio!

Naime, Krstajić je nedavno proslavio 18. rođendan svog sina Mateje, a upravo je Kitić pevao na proslavi nekadašnjeg reprezentativca Srbije i asa Partizana.

Krstajić se u jednom trenutku čak i pridružio popularnom pevaču na sceni i zagrljeni su otpevali numere "Svi kockari gube sve" i "Smejem se, a plače mi se" - što možete videti u snimku na početku teksa.

Bugarska je, inače, zajedno sa Srbijom u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropskom prvenstvo, a svoje martovske utakmice igraće protiv Crne Gore i Mađarske.

Kada je u pitanju "veza" između Krstajića i Kitića, onda datira još iz vremena kada je nekadašnji štoper nastupao u Nemačkoj. Svojevremeno je, kao igrač Šalkea, zajedno sa Ivanom Rakitićem kažnjen od strane kluba jer je išao na nastup pomenutog pevača.

- Kad dođe vikend, svi idemo u izlazak, kao uostalom i cela Nemačka. Samo mi smo imali nesreću da su nas fotografisali. Bilo je to posle susreta sa Štutgartom, a u sredu smo trebali igrati u Ligi šampiona. Odlučili smo da odemo u Duizburg. I dogodilo se tamo što se dogodilo, video sam oko dva ujutro da nas je neko slikao, da je uperio crvenu lampu prema nama. Rakitić mi kaže da umišljam. A dobro onda, rekao sam. Kad sam sutradan bio kod kuće, zvoni mi telefon. Vidim, zove direktor. Odmah sam znao koliko je sati. "Gde si bio?", upitao je. Nas je slikao neko od "jugovića" i uzeo od "Bilda" nekoliko stotina evra. Kažnjeni smo, ostali smo na tribinama za utakmicu Lige šampiona - objasnio je Krstajić svojevremeno.

Video: Krstajić u društvu legendi: Altintop, Asamoa i Kobijašvili zajedno sa njim na žrebu za EURO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA