Vreme čitanja: oko 1 min.

Loznica pronašla novog trenera: Tast Aleksandra Mitrovića stigao na Lagator, cilj opstanak u PLS

Vreme čitanja: oko 1 min.

Malo gori pod nogama ovoj ekipi sa zapada Srbije

  • 1
Aleksandar Janjić Foto: MN Press

Nedavno je ekipa Loznice dobila novu upravu, pošto je na mesto predsednika imenovan Željko Marković, a sada je odlučeno da će klub pronaći i novog trenera. Kako javljaju sa portala "InfoLo", novi šef struke u ovom klubu biće Aleksandar Janjić.

Očigledno je da "gori pod nogama" u Loznici, nova uprava nije uspela da dođe do pobede, te je ustanovljeno da su promene potrebne. Održana je sednica Izvršnog odbora kluba i prva promena jeste i novi trener, a radi se o iskusnom stručnjaku koji je već radio u Srbiji.

Janjić je godinama bio želja kluba sa Lagatora, da bi tek sada prihvatio poziv od kluba u kom je ponikao i stekao afirmaciju.

Inače, Janjić je u karijeri radio u velikom broju domaćih klubova, trenirao je Rad, Bežaniju, Javor, Smederevo, Voždovac, Metalac, Jagodinu, Inđiju, dok je radio u inostranstvu kao trener Borca iz Banjaluke.

Ono što je još zanimljivo jeste i to da je Aleksandar Janjić zapravo tast srpskog napadača, Aleksandra Mitrovića, koji je oženio njegovu ćerku.

Video: Golčina iz okreta koja je probušila mrežu: Sa igračem na leđima je zakucao loptu pod prečku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA