≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatne informacije iz Napulja: Uhapšeno 470 huligana Frankfurta posle nezapamćenog uličnog haosa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haotične scene obišle su svet

  • 0
FK Napoli - FK Ajntraht Foto: Ciro FUSCO / AFP / Profimedia

Nemile scene viđene su u Napulju na dan kada se igrao revanš meč osmine finala Lige šampiona između Napolija i Ajntrahta, gde su se pristalice ova dva kluba žestoko sukobile.

Navijačima Ajntrahta bilo je zabranjeno da dođu na gostovanje, kao i da kupuju karte, ali su se oni pojavili uprkos svemu u respektabilnom broju. Bilo ih je oko 600, i bili su spremni na sve, na pravi ulični rat koji je bio viđen na ulicama.

Imali su pomoć i logistiku od strane navijača Atalante, sa kojima su u prijateljskim odnosima, oni su im i kupili veliki deo karata, ali na kraju nisu mogli da se pojave na stadionu.

Pre samog meča nastao je opšti ulični rat, kada su napali policiju, a došlo je i do okršaja navijača Napolija sa njima.

Svet su obišle scene haosa i pravog građanskog rata, gde je spaljen bilo spaljenih automobila, a huligani su žestoko napadali policiju i lomili su sve pred sobom.

Epilog je da je policija na kraju identifikovala 470 huligana Frankfurta, od čega je 120 njih u ranim jutarnjim časovima odvela u policijsku stanicu u Frozinoneu, nakon čega su sprovedeni na aerodrom u Rimu kako bi bili deportovani iz Italije. Ostalih 350 huligana je, kako pišu italijanski mediji, i dalje u policijskoj stanici u Salernu, a istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA