≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

FSS odredio cene karata za meč sa Litvanijom: Evo koliko koštaju najjeftinije, a koliko najskuplje ulaznice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovom utakmicom će započeti i ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj

  • 27
Dragan Stojković Piksi Fudbalska reprezentacija Srbije Srbija trening Foto: MN Press

Fudbalski savez Srbije odredio je cene ulaznica za duel prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kom će naša selekcija igrati protiv Litvanije (24. marta) na najvećem srpskom stadionu, Marakani, dok će najjeftinija cena karte iznositi 500 dinara.

Kada se radi o najjeftinijim ulaznicama, misli se na one koje se prodaju za sever i jug, dok će nešto skuplje (800 dinara) biti istok i zapadu, ali s boka. Sam centar ove dve tribine će iznositi 1000 dinara, što je duplo skuplje od najjeftinijih.

Tu su još u prodaji i VIP sektor na Zapadu koji iznosi 1500 dinara, odnosno po 3.000 dinara za VIP galeriju, ali i VIP I i VIP II.

Takođe, Fudbalski savez Srbije je u prodaju pustio i karte za gostujuće navijače, a one za jug iznose cenu od pet evra, dok su cene za gostujući VIP 15 evra.

Ulaznice će u prodaju biti puštene onlajn putem i to u petak, 17. marta, dok će se ne blagajnama pojaviti od ponedeljka, 20. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    16. mart 2023 | 15:36

    BOJKOT!!! Ne zbog cene ulaznica, već zbog mafije i kriminalaca koji su oteli i prisvojili FSS, pa se sada ponašaju kao da im je to dedovina i jednostavno rade šta požele.

  • BG

    16. mart 2023 | 15:42

    BOJKOT!!!

  • Hogar

    16. mart 2023 | 15:43

    Kupite kartu pomozimo Džaji da operiše kuk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA