≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek koji je gurnuo Partizan u još dublji ambis: Odbranio penal "nepogrešivom" Nathu, u 94. imao odbranu meča

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Ranđelović odigrao je moguće partiju karijere protiv crno-belih

  • 7

Fudbaleri Partizana doživeli su još jednu neprijatnost ove sezone u Superligi, poraženi su i od drugog najslabijeg tima lige Radnika pa bi već naredno kolo mogli da padnu ispod druge pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ovaj poraz jeste posledica očajne partije Duljajevog tima, ali se ne sme zanemariti ni hrabra igra Surduličana koji su umeli da kazne sve propuste i preko Radulovića i Jokića matiraju klimavu odbranu crno-belih.

Ako treba tražiti najzaslužnije adute gostiju za pobedu, to je, možda i više od strelaca golova, fenomenalni golman Stefan Ranđelović čije su bravure praktično prelomile ovu utakmicu na stranu gostiju.

Ostaće upamćeno da je Ranđelović prvi golman koji je skinuo penal "nepogrešivom" Nathu sa "bele tačke" posle 26 uspešno izvedenih jedanaesteraca u nizu Izraelca. Osim toga, Ranđelović je sve vreme bio na visini zadatka, neprelazan, siguran, tačan, istina i sreća ga je pratila pošto su crno-beli tri puta pogađali okvir gola.

Konačno, vrhunsku partiju krunisao je paradom duboko u nadoknadi vremena kada je skinuo poslednji opasan pokušaj igrača Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuršumlija

    17. mart 2023 | 18:50

    Hahhahaahahhaaahhahhahaahahahhahha 4 ce biti na kraju hahahhaahhahahahahhahahahhhhhahhahahahahahahha. A jos kada ih roknemo u basketu u ABA ligi hahahahahahhahah bice kmeeed kmeeer

  • Dejan

    17. mart 2023 | 19:06

    Protiv zvezde bi primao kroz usi golove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA