Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević najavio meč sa Napretkom, pa pričao i o igraču koji je dao gol Partizanu u Humskoj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrio je trener crveno-belih da je malo falilo da se Radulović vrati na Marakanu u decembru

  • 1
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević najavio je utakmicu koju njegova ekipa u nedelju popodne (17 časova) igra protiv Napretka u Kruševcu!

Crveno-beli trenutno imaju 18 bodova više od Partizana koji se nalazi na drugom mestu, a ta prednost bi mogla da ode i na +21.

- Svakako jeste motiv, gledamo da koliko god je moguće povećamo prednost iz kola u kolo. Motivacija neće biti problem za utakmicu u Kruševcu, jer igramo u fudbalskom gradu i ambijentu, mislim da možemo da odigramo dobar meč.

Dotakao se Milojević i Andrije Radulovića, Zvezdinog igrala na pozajmici u radniku koji je u petak dao gol Partizanu.

- Radulović je igrač o kom smo veoma razmišljali i u decembru mesecu. Radi se o momku koji ima kvalitet, bio je u prvom timu i pokazao da ima kvalitet da igra i ovde. Drago mi je što se tako razvija, a o svim ostalim pitanjima će klub raspravljati kad se završi sezona. Svakako je naš igrač i jedan od onih koje pomno pratimo.

Video: Radnik šokirao Partizan u tri poteza, strelac je Zvezdin Andrija Radulović

Govorio je Milojević i o kvalitetima ekipe Napretka, ali i teren koji ih očekuje u Kruševcu.

- Pre svega imaju Matića, koji je kvalitetan igrač. Takođe i Kerkez na prekidu. Imaju naša dva momka koji su jako talentovani, Stankovića i Kneževića, znam da će biti dodatno motivisani da igraju protiv nas. Radi se o ekipi koja je za svako poštovanje, ali i kojoj su neophodni bodovi i sve sem stoprocentnog fokusa može da stvori problem na utakmici kao što je ova sutrašnja. Na terene sam se već navikao i nema razloga da se ponavljam. Takav je period, mart mesec, moramo da se prilagodimo. Ukoliko naš odnos bude kao i posle 30 minuta u Sremskoj Mitrovici, onda i ta podloga malo manje smeta i nije toliki problem ukoliko se prilagodimo. Svakako da bih voleo da su svi tereni kvalitetni, to bi povećalo i kvalitet fudbala. Naš posao, igrača pre svega je da se prilagode što pre.

Talentovani mladi štoper Strahinja Eraković je dobio poziv selektora reprezentacije Srbije, za prestojeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a Milojević dodajte da je to njegov defanzivac i zaslužio.

- Ne bih da se mešam u posao selektora, nije zahvalno. Kao trener bih voleo da imam što više igrača koji nose nacionalni dres, pogotovo reprezentacije naše zemlje, ali sa druge strane imamo 10 ili 11 igrača koji imaju obaveze tokom ove pauze. Nećemo imati punu grupu za trening, sa jedne strane srce kaže da, voleo bih imam što više reprezentativaca Srbije, dok sa profesionalnog aspekta voleo bih da su svi tu. Ne bih da radim tuđi posao, ponosan sam što je Eraković pozvan, mislim da je svojim igrama zaslužio, sazreo je i nadam se da će dobiti minute da pokaže da je u dobroj formi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • noje pricao

    18. mart 2023 | 16:22

    o igracu koji nemoze da da dol silja pesic.i ko je strucnjak koji smatra da pesic mora da igra u zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA