≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Savić pred meč protiv Srbije: "Jasno je da se neke pobede priželjkuju i slave više nego druge, ali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorski defanzivac ističe da taj meč treba da bude sportski događaj na kom se uživa

  • 0
stefan savić Foto: Tanjug/Ap

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinju za nekoliko dana i već na startu, tačnije u 2. kolu, doneće i te kako zanimljiv duel između Crne Gore i Srbije!

Orlovi najpre dočekuju Litvaniju 24. marta, pa tri dana kasnije igraju u Podgorici, dok će Crna Gora pre tog duela ići na noge Bugarskoj.

Jedan od igrača od kojih se dosta očekuje u redovima Crne Gore jeste desfanzivac Stefan Savić koji će imati težak zadatak da zaustavi srpske napadače - Mitrovića, Vlahovića, Jovića ili možda čak i Joveljića.

- Jasno mi je da se o nekim utakmicama govori i piše više nego o drugim, da se možda i neke pobede priželjkuju i slave više nego druge, ali, iskreno - šta nam znače tri boda protiv Srbije, ako izgubimo u Bugarskoj. S druge strane, ako pobedimo u Bugarskoj, onda bi i bod protiv Srbije možda bio dobar rezultat. Dakle, nama je prvi meč apsolutno najvažniji, tako mora da bude, to je fudbalsko pravilo, a pritom jako je važno da ponovo krenemo dobro, pozitivan rezultat daje i mirnoću i motiv za dalje - rekao je Savić za "Vijesti" i dodao:

- Verujem da će to da bude jedna velika i prava sportska manifestacija, duel najboljih igrača dvije susedne zemlje i treba da se radujemo takvim utakmicama. Mislim da je uoči prošle utakmice bilo previše priče i pravila se fama, a reč je o sportskom događaju u kome se uživa. Verujem da će biti tako i sada, a nije ni prvi ni poslednji put da se na sportskom polju sastanu selekcije Crne Gore i Srbije. I važi isto kao i u svakoj drugoj utakmici, učinićemo sve što znamo da pobedimo, ako je neko bolji, čestitaćemo.

Video: Stojanović: Prijaju pobede, Amerikanci žele revanš meč u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA