Vreme čitanja: oko 1 min.

Novobeogradski Radnički zaustavio Novosađane: Rad klizi ka Srpskoj ligi Beograd, Sloboda slavila u Užicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U preostalom meču viđena je pobeda Vršca nad Loznicom

  • 0
GFK Sloboda Užice Foto: GFK Sloboda / Printscreen

Odličnoj seriji rezultata RFK Novog Sada došao je kraj, pošto su fudbaleri iz drugog najvećeg grada u Srbiji danas poraženi na gostovanju u Novom Beogradu od Radničkog, koji je tako došao do veoma važnih bodova i odmakao se od opasne zone - 1:0 (0:0).

U jednoj veoma tvrdoj utakmici presudio je pogodak koji je Radnički postigao u 77. minutu utakmice preko Lukića koji je zatresao mrežu sa bele tačke. Samo četiri minuta kasnije, Novosađani su ostali i sa igračem manje na terenu.

Tvrdo je bilo i u Užicu, gde je Sloboda tek u 83. minutu uspela da probije bedem Trajala iz Kruševca i tako priđe korak bliže mestima koja vode u plej-of. Radost na lice oko 1.500 navijača u gradu kraj Đetinje nabacio je Marko Bačanin - 1:0 (0:0).

Isti rezultat viđen je i na severoistoku Srbije u Vršcu gde je istoimeni klub stigao do pobede nad Loznicom, kojom su se učvrstili u gornjem domu Prve lige Srbije. Andrić je postigao jedini gol na utakmici u 59. minutu i to 10 minuta pošto je Paradina dobio crveni karton u istoj ekipi - 1:0 (0:0).

Jedini meč na kojem su viđena dva gola je onaj u Šapcu gde Mačva nije mogla da pobedi Rad. Gosti su poveli preko Mihajlovića u 65. minutu, da bi potom Abrego napravio veliku glupost, bio isključen i skrivio penal, koji je Radunović konvertovao u pogodak za podelu bodova - 1:1 (0:0).

Rad na taj način nastavlja da klizi ka Srpskoj ligi Beograd, pošto sada ima 18 bodova i samo Zlatibor je ispod njih sa jednim manje.

Video: Vojvodina odličnim golom zaljuljala Javor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA