≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

TSC skinuo Partizan sa drugog mesta SL, čekaju nas paklena tri kola pre plej-ofa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Domaćin pobedio Mladost iz Lučana rezultatom 2:1

  • 28
tsc Foto: MN Press

Loše partije na proleće, uz sjajne rezultate rivala, došle su na naplatu kada je u pitanju Partizan, jer su crno-beli u subotu veče i zvanično izgubili to drugo mesto na tabeli Superlige!

Tamo je sada TSC koji je, posle trijumfa protiv Mladosti iz Lučana u 27. kolu rezultatom 2:1 (2:0), preskočio crno-bele i sada ima bod više od njih (55:54). Ukoliko i Čukarički u nedelju savlada Voždovac, imaćemo tri tima u samo tri boda razlike.

Tim iz Bačke Topole pitanje pobednika rešio je već u prvom poluvremenu, kada su mrežu Lučanaca pogađali Miloš Cvetković u 15. i Saša Jovanović u 36. minutu - na asistenciju Petra Ratkova. Jedini gol za goste postigao je Nemanja Tomić u 87. iz penala.

Kada je u pitanju raspored u preostala tri kola regularnog dela SL, čini se da Partizan ima možda i najteži. Gostovaće Vojvodini i Čukaričkom, a dočekaće Voždovac. TSC će, s druge strane, gostovati Zmajevima, kao i Radniku, a kod kuće čekaju Vojvodinu.

Čukarički će, pored te utakmice sa crno-belima u 30. kolu, ići u Niš na noge Radničkom i u Ivanjicu gde ih čeka Javor. Nema sumnje da nas definitivno čeka totalno ludilo po povratku sa reprezentativne pauze.

Podsetimo, to drugo mesto vodi i kvalifikacije za Ligu šampiona, dok treće, u slučaju da neko od prva dva tima iz SL uzme Kup, donosi plej-of Lige Evrope.

Video: TSC savladao Mladost i prestigao Partizan na tabeli Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    18. mart 2023 | 20:40

    Bice interesantno posmatrati kakvo ce sudjenje imati TSC i Cuka u sledecim utakmicama, za Partizan znamo i videlo se juce iz prilozenog penala.

  • Vratiće se rode

    18. mart 2023 | 20:02

    TSC novi drugoplasirani tim u Srbiji, skroz zasluženo…

  • hrvoje bunkerašević

    18. mart 2023 | 20:50

    Nije to tak loše moji zagrebački dječaci,bumo kao četvrti igrali ligu konferenc,za 2-3 desetljeća bumo opet drugi ak se čim prije ne ugasimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA