≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razlaz Partizana i legendarnog spikera: Perić hteo da radi za džabe, ali ne i da trpi poniženje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ničim izazvani iz kluba posegli za smanjenjem plate čoveku koji je decenijama jedan od zaštitnih znakova crno-belih

  • 36
Ljuba Perić Foto: FK Partizan

Posle 46 godina, legendardni spiker Partizana Ljubomir Ljuba Perić povukao se sa mesta spikera na mečevima crno-belih, neslavno, ali ne svojom krivicom, okončavajući jednu epohu u klubu iz Humske.

Razlog je ničim izazvana odluka čelnika da Periću smanje platu, što mu je saopšteno posle remija (1:1) protiv Radničkog 1923, posle čega je došlo do razlaza.

Telegraf saznaje da je Perić, pošto mu je prvo telefonski saopštena odluka, rekao da novac nije problem i da će, ako klub nije u stanju da ga plaća, da radi bez plate - za džabe, ali da svakako neće dozvoliti da ga neko ponižava i igra se sa njegovim imenom u situaciji kada u Humskoj gotovo ništa ne funkcioniše i Partizan se nalazi se pred kolapsom.

Na kraju je Perić i sam uvideo da je verovatno kolateralna šteta sveopšteg haosa koji vlada u klubu, na svim nivoima, da to više nije taj Partizan u kome je proveo mladost i posle skoro pet decenija postao na neki način jedan od zaštitiih znakova crno-belih i stadiona u Humskoj odlučio da ode, a pokušaće da ga zameni Vladimir Mijailović, komentator na mečevima mlađih kategorija crno-belih.

Reče neko u šali očaja, ako je počelo od zvaničog spikera, onda su na redu i tresu se kafe-kuvarice... Da nije žalosno, mučno, bilo bi smešno....

Video: Duljaj ne zna šta se desilo sa Partizanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    19. mart 2023 | 12:15

    Perici,Pericu..a mi sve mislili krivci Vazura i Vucelic 🤣🤣🤣🤣

  • Žerac

    19. mart 2023 | 12:29

    Evo imam jedan predlog. Da na kapije stadiona Partizana svaki iskreni zaljubljenik u FK stavi po jedan katanac, baš kao zaljubljeni parovi na mostu u Vrnjačkoj Banji.

  • Marko

    19. mart 2023 | 15:37

    Ja sam vatreni Partizanovac ali ovu bruku i sramotu u svojih 50 godina nisam još doživeo i dalje da se tolerišu čelnici kluba i podržavaju iako klub sve više tone! DOKLE BRE VIŠE?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA