≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomračenje uma u Holandiji: Navijač se zaleteo i pesnicom udario igrača svog tima?!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta smo ovo videli?

  • 0
navijač groningena Foto: twitter/gjredder

Na meču holandske Eredivizije između Groningena i Herenvena desilo se potpuno pomračenje uma jednog navijača domaćeg tima.

Mladić, u ranim dvadesetim godinama, se kao izbezumljen zaleteo sa tribine kako bi iz sve snage udario igrača kluba za koji navija Džetroa Viljemsa?! Preko nekolicine navijača ovaj huligan je spustio pesnicu na glavu fudbalera i ostavio sve u šoku.

Pogledajte ovaj zaista neverovatan izliv najgoreg nasilja i pomračenje uma mladića.

Viljems i njegov saigrač Manu prišli su navijačkoj tribini kako bi primirili ratoborne pristalice pošto je jedan od njih, prethodno, utrčao u teren zbog čega je meč jedno vreme bio u prekidu.

U tom trenutku tenzije su bile na vrhuncu, moguće i zbog rezultata (0:2), pa je tandem igrača pokušao da autoritetom i razgovorom primiri vrlo neervoznu rulju. Njihova pojava je ipak samo iziritirala mnoge, bilo je galame, pretnji, a onda je pomenuti navijač iz čista mira u punom naletu pesnicom zadao udarac fudbaleru kluba za koji navija.

Meč jeu tom momentu prekinut pa je nastavljen petnaestak minuta kasnije.

Kamere su zabeležile ovaj trenutak nasilja i policiji neće biti nimalo problematično da identifikuje jurišnika iz redova navijača Groningena.

Video: Krvavi Rus preskače ogradu na 148. derbiju i napada Žandarmeriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA