≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gol i "ludilo" Mitrovića, 3 crvena kartona odjednom, magija petom: Fulam išao ka čudu, pa se raspao u sekundi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mančester junajted ide u polufinale FA Kupa

  • 2
Marsel Sabicer Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Fudbaleri Fulama poraženi su sa 3:1 od Mančester junajteda u četvrtfinalu FA kupa, a na ovom meču je Aleksandar Mitrović još jednom pokazao da je "luda glava".

Srbin je bio čovek koji je obeležio ovaj duel, jer je najpre postigao gol za vođstvo Fulama protiv Mančester junajteda na Old Trafordu čime je prekinuo seriju od devet utakmica na kojima nije dao gol, ali je onda dobio i crveni karton, kada je fizički nasrnuo na sudiju Krisa Kavanoa.

Fulam je bio na pragu velikog iznenađenja, jer je golom Mitrovića vodio od 50. minuta.

Mitrović se najbolje snašao u gužvi posle kornera i zakucao je loptu iza leđa Davida de Hee.

Međutim, u 72. minutu dolazi do opšteg haosa na terenu. Vilijan je rukom igrao na gol liniji i sprečio izjednačenje Mančester junajteda, zbog čega je usledio poptuni haos na terenu. Mitrović se žestoko bunio, izgubio je nerve i fizički nasrnuo na sudiju, koji mu je pokazao direktan crveni karton.

Mitrović mu se u tom momentu uneo i u lice i pretio mu, tako da će sasvim sigurno biti predmet istrage disciplinske komisije Fudbalskog saveza Engleske.

Isključenje je dobio i Vilijan, pa je Fulam ostao sa dva igrača manje, a Junajted je dobio i penal. Takođe je isključen i trener Fulama Marko Silva, pa smo videli neverovatnu situaciju i tri vezana crvena kartona.

Ovakav "poklon" Crveni đavoli nisu propustili. Najpre je Bruno Fernandeš pogodio sa bele tačke, a dva minuta kasnije je i Sabicer preokrenuo, kada je postigao prelep gol petom posle asistencije Luka Šoa sa leve strane.

Konačan rezultat postavio je Bruno Fernandeš sjajnim golom u 96. minutu i tako je Junajted izborio polufinale FA kupa, gde su još i Mančester Siti, Brajton i Šefild Junajted.

Video: Bivši igrač Partizana zakucao loptu pod prečku i šokirao Zvezdu u finišu: Crveno-beli bez pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA