≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Živković pogodio na "solunskom frontu": Baklje, laseri, VAR, 15 minuta nadoknade i vlasnik Arisa na terenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuni haos u Solunu

  • 3
Andrija Živković, PAOK Foto: Profimedia

Fudbaleri PAOK-a savladali su ekipu Arisa na gostujućem terenu rezultatom 2:1, u velikom derbiju Soluna, u okviru 27. kola grčkog šampionata.

Ipak, svega je bilo, a fudbala po najmanje. Ruku na srce, nije to čudno kada je reč o grčim derbijima, a pogotovo kada je u pitanju ovaj solunski. Bilo kako bilo, PAOK je "vladar" solunskog "fronta".

Nije sve krenulo baš najbolje za goste, s obzirom na to da je Aris poveo već u 12. minutu Luisa Palme, a uz to, domaćima je i poništen pogodak u 41. minutu zbog nedozvoljene pozicije.

To je ujedno i bilo sve u prvom poluvremenu, a u drugom je usledio potpuni haos. Prvo je u 60. minutu usledio višeminutni prekid, nakon što su domaće pristalice petardom pogodile fudbalera PAOK-a, Konstantelijasa, koji je želeo da izvede korner.

Nakon toga, usledio je veliki preokret gostiju, koji su prvo došli do izjednačenja u 68. minutu, nakon što je švedski arbitar, Mohamed Al Hakim, posle konsultacije sa VAR sobom dosudio penal za PAOK, koji je uspešno u gol pretvorio Žoan Sastre.

Samo sedam minuta bilo je dovoljno crno-belima, koji su u 75. minutu pogotkom Andrije Živkovića došli do kompletnog preokreta.  Na kraju je usledio i veći prekid, zbog domaćih navijača, koji su ubacivali gotovo šta su stigli u teren.

Na kraju se na terenu našao i vlasnik Arisa, Todoris Karipidis, čime je "kompletiran" potpuni haos u Solunu.

Bilo kako bilo, jedan potpuno "običan" dan u Grčkoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA