≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čukarički na bod iza Partizana: Crno-belima sada ugroženo i treće mesto, Brđani razbili Voždovac

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gledaćemo žestoku borbu za mesta u Evropi

  • 3
Marko Docić Foto: MN Press

Dramatična će biti borba za mesto u kvalifikacijama u Ligi šampiona. Pošto je Partizan izgubio od poslednjeplasiranog Radnika iz Surdulice, drugo mesto je izgubio od TSC-a, a ugroženo mu je i treće, jer je Čukarički sada samo bod iza njih posle trijumfa nad Voždovcem - 3:1 (1:1).

Iako nije počelo onako kako su priželjkivali fudbaleri Čukaričkog, pošto je u 21. minutu dosuđen penal za Voždovčane koji je konvertovao Burmaz, vrlo brzo je usledio odgovor na drugoj strani preko Tomovića koji je dva minuta kasnije izjednačio rezultat.

Drugo poluvreme, ipak, u potpunosti je pripalo domaćima. Srećković je dosudio penal, koji je Docić lako realizovao u 55. minutu utakmice, a konačan rezultat postavio je Ivanović šest minuta kasnije.

Voždovac polako gubi korak za ostalima u zoni plej-ofa i vrlo teško će do petog mesta, koje bi moglo da vodi u Evropu. Sa druge strane, ovo je 53. poen za Čuku u ovogodišnjem prvenstvu, kao što smo rekli crno-beli imaju 54, a TSC stoji na 55.

Video: Trener Napretka o bodu protiv Zvezde: Igrači su sjajno reagovali u drugom poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA