≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kostić odlučio italijanski derbi: Majstorija Srbina sačuvala nade Juventusa za Ligu šampiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odličan pogodak srpskog fudbalera

  • 2
dušan vlahović Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Juventusa slavili su protiv Intera u Milanu, rezultatom 1:0 u okviru 27. kola Serije A.

"Stara dama" iz Torina je do pobedonosnog gola došla u 23. minutu, i to zahvaljujući fenomenalnom pogotoku srpskog reprezentativca, Filipa Kostića.

Rabio je uposlio Kostića, koji je ušao u kazneni prostor, i iskosa, sa leve strane "opalio" oštro po zemlji u dalji ugao, a Onana je samo pogledom ispratio kako lopta završava u mreži.

Juventus je ovim trijumfom došao tik iza mesta koja vode u evropska takmičenja. Velikan iz Torina ima 41 osvojen bod na sedmom mestu, dok četiri boda više ima Atalanta na šestojpoziciji.

Nisu daleko ni mesta koja vode u Ligu šampiona, s obzirom da je Milan četvrtoplasirani sa 48 osvojenih bodova, sedam više od Juventusa.

Ipak, treba uzeti u obzir da je pred Starom damom težak zadatak, jer će se, između ostalih, crno-beli sastati sa Lacijom, Napolijem, Atalantom i Milanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милан

    19. mart 2023 | 21:51

    Бравоооо

  • Deka

    20. mart 2023 | 07:31

    I pored 15 bodova oduzetih juve stara damo zaris i palis na krilima srba,samo tako nastavite,bravo i za lacio, kakav derbi roma strasan derbi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA