≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Piksi o Bajčetiću: "On nije spreman da igra ni za Srbiju ni za Španiju, sve je to prebrzo došlo za njega"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bajčetić, sa druge strane, odabrao je Španiju, a potom doživeo povredu koja će ga odvojiti od terena do kraja sezone

  • 1

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, pred okupljanje Orlova u Staroj Pazovi osvrnuo se na pitanje mladog veznjaka Liverpula Stefana Bajčetića, ali i ostvarenom kontaktu sa Lazarom Samardžićem koji je obukao naš nacionalni dres.

On je apostrofirao momenat kada je došlo do konekcije sa Samardžićem koji pruža dobre partije u Udinezeu.

- Vi ste o tome pisali, taj kontakt sa Samardžićem nije od pre nekoliko dana, to traje duže. Ja sam neko ko ne želi nikome da stvara pritisak. To je bilo prošle godine, ja sam gledao Milan - Udineze, neko je pitao šta selektor gleda Milan. Ja sam otišao zbog malog Samardžića, da se uverim na delu o njegovim kvalitetima. Od tada datira taj kontakt, onda smo krajem godine imali dogovor da u martu pred početak kvalifikacija se čujemo i vidimo. Ja sam sa svoje strane učinio sve što sam mogao, razgovarajući sa njim i njegovim ocem. Diretkor sportskog sektora Stojanović je bio u stalnom kontaktu i na kraju smo uspeli, mislim da je lepa stvar za srpski fudbal, na kraju je to njihova odluka, ja ne mogu nikoga na silu da nagovorim - naveo je Stojković.

Bajčetić, sa druge strane, odabrao je Španiju, a potom doživeo povredu koja će ga odvojiti od terena do kraja sezone. Piksi smatra da on svakako nije spreman za nacionalnu selekciju, niti Srbije, niti Španije.

- Što se tiče Bajčetića, sve što se izdešavalo za njega je prebrzo za klinca od 18 godina, on jeste talenat, znate celu istoriju, majka je Špankinja, otac je naš, Srđan Bajčetić. obavio sam razgovor, ali on trenutno nije spreman da igra ni za Srbiju ni za Španiju, prebrzo je sve to došlo za njega, sad vidim da se i povredio, što je velika šteta. Nećamo vršiti pritisak, na kraju će on da odluči za koga će igrati, ali trenutno nije spreman da igra ni za jednu ni za drugu reprezentaciju - zaključio je Stojković.

Video: Fudbaler Spartaka u seriji, da li Piksi gleda ovo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA