≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Delije" skrivene u žbunju prilaze zastavama navijača Rome: Transparent Lacijala o kojem priča ultras svet

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Lacija iskoristili su susret sa najvećim rivalom da ih dodatno isprozivaju za zastave koje su im otele Delije

  • 10
FK Lacio, FK Roma, navijači Foto: Profimedia

Navijači Crvene zvezde bili su deo derbija Rima, i to tokom prepucavanja navijača Lacija i Rome. Lacio je slavio na Olimpiku sa 1:0 golom Matije Zakanjija, a navijači rimskih klubova potrudili su se da ovaj derbi bude upamćen kao pravi fudbalski spektakl.

Počelo je od incidenata pre početka utakmice ispred stadiona, a na samom stadionu su se obe tribine potrudile da koreografijama doprinesu spektaklu.

Fenomenalna koreografija osvanula je na severnoj tribini kada su Lacijali prikazali pravo remek delo pre početka utakmice, a tribinu je prekrilo možda i stotine barjaka koji su se zavijorili na Olimpiku.

Romanisti su odgovorili uz crveno-žute kišobrane, pa smo imali karnevalsku atmosferu.

Ali, nije prošlo i bez provociranja. Navijači Lacija su iskoritstili činjenicu da su navijači Rome nedavno ostali bez jednog od svojih glavnih transparenata, pošto su Delije otele zastave grupe Fedajn ispred Olimpika, a potom su ih i spalili na Marakani na jednoj od Zvezdinih utakmica.

Zbog toga su navijači Lacija napravili transparent koji su vukli sa krova Olimpika u pravcu navijača Rome. Transparent na kojem su navodno prikazane Delije koje se kriju u žbunju, sve više se približavao tribini na kojoj su Romanisti okačili svoje zastave.

Navijači Rome odgovorili su tako što su istakli barjak na kojem su navijači Lacija prikazani kao pacovi. Pogledajte i sve to u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SaNDzAK AiRLiNES

    20. mart 2023 | 17:25

    Sprda se cijeli svijet sa tom bagrom,umjesto kaoMuskarci da izadju i uzmu otmu zastavu a oni ko djevojcice kriju se po zbunju 🤣🤣🤣

  • Dule

    20. mart 2023 | 17:42

    kako i dolikuje kukavicama..u zbunje

  • Stane

    20. mart 2023 | 18:07

    Nemoguce da su njih predstavili kao nekoga ko napada samo pacovski iz zasede u većem broju? To je grupa poznata sa ceni mušku borbu u istim brojevima na ruke...evo pitajte navijace Leha, Ferencvarosa, Partizana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA