≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džajićev prvi radni dan kao predsednika FSS: Evo ko ga je dočekao i šta ističe kao glavni priotitet

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi čovek srpskog fudbala zvanično preuzeo novu funkciju

  • 11
Dragan Džajić Printskrin: Youtube/Fudbalski savez Srbije

Dragan Džajić je nedavno izabran za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a danas je imao i prvi radni dan na novoj funkciji.

On je došao u prostorije FSS na Terazijama, gde se upoznao sa članovima radne zajednice, a dočekali su ga potpredsednik Branislav Nedimović i generalni sekretar Jovan Šurbatović.

Džajić je istakao da mu prija što je konačno pažnja javnosti usmerena ka terenu i prepremama reprezentacije za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

- Naravno da mi prija. Konačno možemo da stavimo tačku na sve što je bilo prethodnih dana, na sva ova pisanja medija i da se posvetimo konkretnim zadacima. U interesu svih nas je da fudbalska reprezentacija Srbije izgleda kako svi očekujemo i zablista u kvalifikacijama i da se plasira na završni turnir u Nemačkoj 2024. godine.

Džajić je rekao da će biti na prvom treningu reprezentacije u Staroj Pazovi od 17 časova, koji će održati Dragan Stojković Piksi, koji se tokom dana obratio medijima na konferenciji gde je pričao i o odnosu sa Draganom Džajićem.

Dragan Džajić, Jovan Šurbatović, Branislav Nedimović Printskrin: Youtube/Fudbalski savez Srbije

- Selektor i igrači imaju punu podršku od nas iz rukovodstva, očekuju nas veliki izazovi i veoma važne utakmice protiv Litvanije i Crne Gore. Pravo sa Terazija uputiću se ka Staroj Pazovi i ispratiti prvi trening reprezentacije. Želim da se upoznam sa igračima i da im poželim sreću na početku ciklusa za koji se nadam da ćemo zajedničkim snagama uspeti da završimo u pobedničkom raspoloženju - rekao je Dragan Džajić za sajt Fudbalskog saveza Srbije, koji je napomenuo da mu je infrastruktura jedan od glavnih prioriteta.

- Apsolutno, to će biti moja prva želja. Naravno, pre toga je da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo. Druga stavka je da imamo bolje terene, prevashodno mislim na Superligu, mislim da svi klubovi imaju dobre terene, doći ćemo u situaciju da UEFA naredi da se igra u januaru i onda moramo imati prave terene. Mi u Savezu ćemo učiniti sve da im pomognemo i da počnemo sledeću sezonu kako i dolikuje državi koja mnogo voli fudbal i koja želi dobre rezultate, ali moramo imati i bolje terene nego što su bili do sada - poručio je Džajić.

Video: Piksi komentarisao izbore u FSS i odnos sa Džajićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA