Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su gledali u Kim Kardašijan na Parku prinčeva: Zvala Nejmara usred meča, za nju je on najveći ikad

Vreme čitanja: oko 1 min.

Starleta je izazvala veliku pažnju fotoreportera

  • 0
Kim Kardašijan, FK PSŽ, FK Pari Sen Žermen Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Najpopularnija rijaliti zvezda današnjice, Kim Kardašijan, bila je gost PSŽ-a i gledala je uživo meč koji je šampion Francuske odigrao na Parku prinčeva protiv Rena.

Ona je na ovaj meč dovela i decu, koja očigledno obožavaju Nejmara, a očigledno je i ona njegov veliki fan.

Nejmara zbog povrede nisu mogli da gledaju, ali ga je Kim pozvala tokom same utakmice, što je neko objavio na društvenim mrežama, gde se vidi da je u momentu kada Kim priča telefonom na video pozivu zvezda PSŽ-a.

I sama Kim je u rukama imala dres Nejmara, na kojem je pisalo i "GOAT", čime poručuje da je za nju on najveći svih vremena.

Fotoreporteri su pratili svaki njen korak u loži i zabeležili su interesantne kadrove, od zanimljive odevne kombinacije u kojoj je došla na meč, do ispijanja određenog pića, poziranja sa Nejmarovim dresom i razgovora sa njim tokom same utakmice.

Ugođaj za Kim i njenu decu su malo pokvarili fudbaleri Rena, koji su slavili sa 2:0 golovima Toka Ekambija i Kalimuenda, pa je Marselj sada prišao najvećem rivalu na sedam bodova zaostatka.

Ipak, Kim i deca su imali poseban ugođaj, jer su imali prilike i da upoznaju Kilijana Embapea i da se spuste do samog terena pred početak utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA