Vreme čitanja: oko 1 min.

"Očekujem pravi spektakl protiv Srbije": Selektor Crne Gore se pre Bugarske dotakao i Orlova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radulović želi da se Crna Gora plasira na Evropsko prvenstvo

  • 4

Fudbaleri Crne Gore i Srbije sastaju se u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Nemačkoj. Prethodno, naše južne komšije igraju sa Bugarskom, dok Orlovi dočekuju Litvance na stadionu "Rajko Mitić".

Selektor Crne Gore, Miodrag Radulović nije mnogo želeo da priča o meču sa Srbijom na okupljanju svojih fudbalera, ističući da je ipak sav fokus na Bugarskoj. Kaže da će njegov tim težiti da ostvari cilj i plasman na Evropsko prvenstvo.

- Fokusirani smo na Bugarsku, a iz iskustva znamo koliko je bitan start i činimo sve da bude pravi. Koncentracija je ključna, do sada smo čim ona padne bili kažnjavani. Moramo da svakog trenutka znamo zbog čega smo se okupili, kakvi su nam ciljevi i da činimo sve da ih ostvarimo - rekao je Radulović, a prenose podgoričke Vijesti.

Međutim, neizbežno je bilo pitanje za reprezentaciju Srbije i međusobni meč koji će se odigrati u ponedeljak u Podgorici.

- Poštujem i Bugarsku Srbiju. Sada se spremamo za Razgrad. Onda ćemo govoriti o Srbiji, sigurno nas očekuje pravi spektakl - zaključio je Radulović.

Video: Piksi novinaru rekao nemoj, molim te, pa se uhvatio za glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA